15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Αθλητικός Όμιλος Ερμιονίδας στο πλευρό της μικρής Μιχαέλας

Ο Αθλητικός Όμιλος Ερμιονίδας ανακοίνωσε πως όλες οι εισπράξεις από τον αγώνα του με την Παναχαϊκή θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της μικρής Μιχαέλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Αθλητικός Όμιλος Ερμιονίδας συνεχίζοντας για μια ακόμα φορά το φιλανθρωπικό του έργο, ανακοινώνει ότι όλες οι εισπράξεις του αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Παναχαϊκή που θα διεξαχθεί την Κυριακή 01/12 στις 17:00 μμ στο κλειστό γήπεδο Ερμιόνης θα προσφερθούν για την ενίσχυση της μικρής μας συμπατριώτισσας, Μιχαέλας Ντουνέτα.

Ελάτε να ενισχύσουμε την ομάδα και την μικρή μας Μιχαέλα!!!!”

Η Μιχαέλα είναι το κορίτσι που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στο Κολιάκι ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Η Μιχαέλα έχασε την μητέρα της που βγήκε νεκρή από τα συντρίμια του αυτοκινήτου ενώ ο οδηγός-πατέρας της τραυματίστηκε.

Περισσότερα Άρθρα

Πέθανε ο σπουδαίος ζωγράφος Χρόνης Μπότσογλου

Πέθανε ο σπουδαίος ζωγράφος, χαράκτης και γλύπτης Χρόνης Μπότσογλου, σε ηλικία 81 ετών. Η κηδεία του θα είναι πολιτική και η ημέρα δεν έχει οριστεί ακόμη. Ο Χρόνης Μπότσογλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1941. Μαθήτευσε στο φροντιστήριο του Σαραφιανού και σπούδασε στην ΑΣΚΤ της Αθήνας (1960-1965), στο εργαστήριο του Γιάννη Μόραλη, με υποτρoφία του ΙΚΥ. […]

Καθαρισμοί πρανών στο Δήμο Ερμιονίδος και Αποκαταστάσεις βλαβών οδοποιίας

Συνεχίζονται οι καθαρισμοί πρανών στο Δήμο Ερμιονίδος και οι αποκαταστάσεις βλαβών οδοποιίας στην Παλαιά Εθνική Οδό (19) σε μεγάλα τμήματα Νέο Ηραίο – Αργολικό – Πλατανίτι – Ανυφί – Αγία Τριάδα. Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδας Ιωάννης Μαντζούνης