19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Στην Άρτα ο Μητροπολίτης Αργολίδας με τεμάχιο της Καρδιάς του Αγίου Λουκά

Εκδήλωση με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο πραγματοποιήθηκε χθες στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης.

Κατ’ αρχάς, έγινε υποδοχή τεμαχίου της Καρδιάς του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο και ακολούθησε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στο Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου της πόλεως Άρτης.

Στην συνέχεια, στο παρακείμενο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, το οποίο ήταν κατάμεστο από ακροατές, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, συγκίνησε το κοινό ομιλώντας, με θέμα: «Άγιος είναι αυτός που κάνει εύκολο στους άλλους να πιστεύουν στον Θεό».

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ανεφέρθη στους Αγίους της Καρελίας και του Μούρομ και προεβλήθησαν σχετικές εικόνες.

Περισσότερα Άρθρα

Περιοδεία Ανδριανού σε Λυγουριό και Δρέπανο και επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε το Λυγουριό και το Δρέπανο όπου συζήτησε με κατοίκους της περιοχής για τα τοπικά ζητήματα και τις αναπτυξιακές προοπτικές της Αργολίδας. Ακόμη, ο κ. Ανδριανός επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Λυγουριού, όπου συζήτησε με τη Διευθύντρια Σοφία Σιδέρη, με γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό τα ζητήματα […]

Φωτιά στο Χιλιομόδι: Υπό μερικό έλεγχο

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε πευκοδάσος κοντά στην κατασκήνωση στο Χιλιομόδι Κορινθίας. Στο σημείο επιχειρούν 8 οχήματα με 16 πυροσβέστες, ενώ στις προσπάθειες κατάσβεσης συμμετέχουν 2 αεροσκάφη Canadair και οι Εθελοντικές ομάδες Αθικίων και Περιβάλλοντος Χιλιομοδίου «SOSTE TO». Στον τόπο της φωτιάς παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς και ο Δήμαρχος Κορίνθου […]