17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κλειστή η Εθνική Αθηνών – Κορίνθου και στα δυο ρεύματα

 

Από τα ξημερώματα, εξαιτίας του σαρωτικού περάσματος της κακοκαιρίας «Γηρυόνης», υπερχείλισε το ρέμα Πίκκα, με αποτέλεσμα, εκτός από τα πλημμυρισμένα σπίτια, να κλείσει η Εθνική Αθηνών – Κορίνθου και στα δυο ρεύματα!

Η Εθνική Αθηνών – Κορίνθου έκλεισε στο ρεύμα προς Κόρινθο από το 54ο χιλιόμετρο μέχρι το 62ο χιλιόμετρο και στο ρεύμα προς Αθήνα από το 62ο χιλιόμετρο, με την Τροχαία να σταματά τα αυτοκίνητα στα διόδια της Ελευσίνας και του Ισθμού!

 

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως για να ανοίξει η Εθνική οδός, στο ρεύμα προς Κόρινθο, θα χρειαστούν πολλές ώρες, γι’ αυτό και η Ολυμπία Οδός κάλεσε όσους έχουν προγραμματίσει ταξίδι με το αυτοκίνητο προς την Πελοπόννησο, να το ματαιώσουν! Η εκτίμηση για το πότε θα ανοίξει το ρεύμα προς Αθήνα είναι πως η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Εξαιτίας της καταστροφής και των φερτών υλικών, ο Προαστιακός ανακοίνωσε ότι έχουν ανασταλεί τα δρομολόγια από Κιάτο προς Πειραιά και αντίστροφα.

ΠΗΓΗ: korinthostv.gr

Περισσότερα Άρθρα

Νέα πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης (18/11/2022)

Σας καλούμε στις 18 Νοεμβρίου 2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 16.00 όπως προσέλθετε στην Αίθουσα Δ. Μητρόπουλου του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης α΄ όροφος, σε δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή 1) των διατάξεων α) του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκαν με τις όμοιες του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 και ισχύουν, β) του άρθρου 69 του Ν. 3852/2010 για λήψη […]

Κάηκαν αυτοκίνητα μετά από εμπρηστική επίθεση σε πολυκατοικία της Θεσσαλονίκης

Αυτοκίνητα και μηχανές στις φλόγες – Συγκλονίζουν οι εικόνες καταστροφής σε πολυκατοικία – Τι εξετάζουν οι Αρχές Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 3 τα ξημερώματα σε πυλωτή οικοδομής στην περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές καταστροφές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες και δύο άτομα να μεταφερθούν προληπτικά στο νοσοκομείο με αναπνευαστικά προβλήματα. […]