17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παλαμήδειος Άθλος: “Νίκησαν” και τη βροχή οι δρομείς στο Ναύπλιο

Περίπου 2.500 δρομείς  δεν πτοήθηκαν από τη βροχή και έλαβαν μέρος συνολικά στα αγωνίσματα του 5ου Παλαμήδειου Άθλου στην πόλη του Ναυπλίου που γιορτάζει την απελευθέρωση της από τον Τούρκικο ζυγό.

Οι αγώνες, των 10 χιλιομέτρων  των 3 χιλιομέτρων , των 1500 μέτρων και της ανάβασης του κάστρου του Παλαμηδείου διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία.

Στον αγώνα 5 χιλιομέτρων Castle Run της ανάβασης δηλαδή του κάστρου, την εκκίνηση έδωσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Σημαντική ήταν η βοήθεια των εκατοντάδων εθελοντών, του ΕΚΑΒ, της αστυνομίας, των υπαλλήλων του Δήμου και πολλών άλλων.

Ο Παλαμήδειος είναι  ένα  ξεχωριστό αθλητικό δρομικό γεγονός καθώς περιλαμβάνει τον μοναδικό αγώνα στην Ελλάδα με αγωνιστική ανάβαση Κάστρου (999 σκαλιά) από τους δρομείς.

Περισσότερα Άρθρα

Φελίσιτι Χάφμαν: Δεν γλιτώνει την φυλακή η «απελπισμένη νοικοκυρά»

13 πλούσιοι γονείς. Ανάμεσά τους και μια σταρ του Χόλιγουντ. Πλήρωναν για να περνούν τις εξετάσεις τα παιδιά τους στο Κολλέγιο. Μέχρι που το σκάνδαλο αποκαλύπτεται. Και τώρα, κινδυνεύουν ακόμα και με είκοσι χρόνια φυλακή. Όχι δεν είναι το τρέιλερ της νέας ταινίας, της διάσημης ηθοποιού, Φελίσιτι Χάφμαν, αλλά ο εφιάλτης ο οποίος εκείνη και […]

Βουλή: Σήμερα στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των πολιτικών

Η Βουλή των Ελλήνων θα δώσει σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του έτους 2019 (αφορούν χρήση του έτους 2018) τελούν υπό την μέριμνα της Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης. Πρόκειται για συνολικά 1.072 δηλώσεις των οποίων πρακτικά ο έλεγχος είναι ακόμη σε εξέλιξη. Σύμφωνα […]