20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Έγινε και αυτό: Πρόσφυγες αποβιβάστηκαν στην παραλία της Καραθώνας

Αναστάτωση και κινητοποίηση των υπηρεσιών προκάλεσε η πληροφορία το πρωί σήμερα για αποβίβαση προσφύγων – μεταναστών με φουσκωτή λέμβο στην παραλία Καραθώνας.

Σοκ: Πρόσφυγες αποβιβάστηκαν στην παραλία Καραθώνας στο Ναύπλιο (βίντεο)

Σοκαρισμένοι περαστικοί από την δημοφιλή παραλία του Ναυπλίου είδαν το πρωί να αποβιβάζονται γυναικόπαιδα πρόσφυγες από φουσκωτή βάρκα φορώντας πορτοκαλί γιλέκα.

Το γεγονός ανησύχησε ιδιαίτερα όσους είδαν από μακρυά την αποβίβαση των μεταναστών και ενημέρωσαν το λιμενικό.

Όλο αυτό όμως δεν ήταν παρά μόνο τα γυρίσματα ταινίας για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου, η οποία πραγματοποιείται από σκηνοθέτη, τηλεοπτικό συνεργείο και ηθοποιούς που συμμετέχουν, από το τμήμα θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο, ενώ όλοι είναι Έλληνες.

Όπως μας εξήγησαν οι αρμόδιοι των γυρισμάτων, πρόκειται για ταινία που έχει θέμα τις προσφυγικές ροές, ενώ μέχρι να ολοκληρωθεί η ταινία δεν τους επιτρέπεται να πουν περισσότερα. Πάντως εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την αληθοφανή αναπαράσταση που μπόρεσαν και έστισαν για την ανάγκη των γυρισμάτων…

Περισσότερα Άρθρα

Μύδροι Πούτιν κατά Βαρθολομαίου: Εδωσε αυτοκέφαλο στην Ουκρανία για χρήματα

Ανευ προηγουμένου επίθεση κατά του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου για το Αυτοκέφαλο της Ουκρανικής εκκλησίας, εξαπέλυσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Στην καθιερωμένη ετήσια συνέντευξη Τύπου, ο Ρώσος πρόεδρος ρωτήθηκε για την ανεξαρτητοποίηση της Ουκρανικής Εκκλησίας από το Πατριαρχείο της Ρωσίας. Ο Πούτιν κατηγόρησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη ότι επιδιώκει να προσεταιριστεί την ουκρανική εκκλησία και στη […]

Μαινόμενος ταύρος ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, διαβάστε γιατί…

Έξαλλος ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, γιατί όπως ο ίδιος γράφει υπάρχει διασπορά ψευδών ειδήσεων  , για κρούσματα κορονοϊού στην Ερμιονίδα. Διαβάστε τι ανάρτησε στα social media.