19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Γ’ Εθνική: Γκολ με το…καλημέρα και ήττα για την Ερμιονίδα στο Διαβολίτσι

Μετά τον Διαγόρα Βραχνέικων και τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, το Διαβολίτσι του Κώστα Παλαμάρα,  νίκησε πολύ εύκολα μάλιστα και την Ερμιονίδα με 1-0 για την 9η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Μόλις στο δεύτερο  λεπτό ο Σταματελόπουλος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Γεωργιόπουλος που κινήθηκε σε θέση φορ  με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0, τελικό σκορ στον αγώνα.

Στο 17′ ο Καλογερόπουλος απέκρουσε το σουτ του Κωτσιαρίδη, μετά τη σέντρα του Παπαεμμανουιλίδη (19΄) και δεν ανησύχησε από την κεφαλιά του Βιρβιλή, που πέρασε άουτ.

Στο 42΄ η κεφαλιά του Εσκουρέδο πέρασε δίπλα από την εστία, με το 1-0 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου, ενώ ο ΑΟΔ ανέβασε ρυθμό στο β΄ μέρος και με την είσοδο του Μουλιάτου έγινε πιο επιθετικός.

Ο Κύρου απέκρουσε το σουτ του Κυριαζόπουλου στο 71΄, αλλά και αυτό του Μουλιάτου στο 79′ και έτσι, σιγά- σιγά το ματς πήγε στο φινάλε στην βόρεια Μεσσηνία.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ (Κώστας Παλαμάρας): Καλογερόπουλος, Σταματελόπουλος, Χότζα (62΄ Λιόλιος), Σεντεμέντες, Γεωργιόπουλος, Μπαλόπουλος, Γραμματικόπουλος (72΄ Αθανασόπουλος), Βιγιαφάνες (86΄ Τσαλάκου), Κυριαζόπουλος, Πιτσιλής, Τζανετέας (55΄ Μουλιάτος).

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Δημήτρης Νόλης): Κύρου, Παναγόπουλος, Παπαεμμανουηλίδης, Βιρβίλης, Καρτσαμπάς, Καρούτης, Τριμπόνιας (59΄ Φερνάντες), Μπαρμπέδο (86΄ Μερκούρης), Ποζατζίδης, Εσκουρέδο, Κωτσιαρίδης (78΄ Κατσιαμίτας).

ΠΗΓΗ: sportstonoto.gr

Περισσότερα Άρθρα

Η τελική κατάταξη των ομάδων της Αργολίδας στη Γ’ Εθνική

Με τους αγώνες της 26ης αγωνιστικής, ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής: O Παναργειακός νίκησε εκτός έδρας τον ΑΠΣ Πάτραι με 0-2, o Φοίνικας νίκησε στη Νέα Επίδαυρο τον Πανγυθεατικό μς 3-0 ενώ η Ένωση Ερμιονίδας έχασε στον Πύργο από τον Πανηλειακό με 2-1. Και οι τρεις ομάδες της Αργολίδας θα συνεχίσουν και του χρόνου στη Γ΄Εθνική: O Παναργειακός τερμάτισε στην 5η θέση με 40 βαθμούς (11 […]