19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

‘Εκτακτη και κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους-Μυκηνών για την παραβατικότητα των Ρομά στην Νέα Κίο

Έκτακτη και κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους-Μυκηνών την Παρασκευή και ώρα 14:30 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα την παραβατικότητα των Ρομά στην Νέα Κίο.

Στην πρόσκληση που απευθύνει ο πρόεδρος του Δ.Σ., Κ. Μπέγκος στα μέλη του συμβουλίου τονίζεται ότι “Η Συνεδρίαση είναι κατεπείγουσα για το λόγο ότι συντρέχει κατεπείγουσα περίπτωση σύγκλισης του Δ.Σ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του πιο πάνω θέματος, καθόσον η ολοένα αυξανόμενη παραβατικότητα των Ρομά, ιδιαίτερα στην κοινότητα της Νέας Κίου, δημιουργεί ανεξέλεγκτα προβλήματα στην ασφάλεια, διαβίωση και καθημερινότητα των δημοτών του Δήμου μας και ιδιαίτερα των δημοτών της Κοινότητας της Νέας Κίου”.

Και το Δ.Σ. καλείται να ασχοληθεί :

Α. Από 21-102019 αιτήσεως του Δημάρχου με θέμα “Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. για την ολοένα αυξανόμενη παραβατικότητα των Ρομά στην Κοινότητα της Νέας Κίου και προτάσεις για τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να επακολουθήσουν για την αποτροπή της διαιώνισης της σημερινής απαράδεκτης κατάστασης που διακυβεύει την κοινωνική συνοχή και απειλεί την κοινωνική ειρήνη των δημοτών του δήμου μας”.

Β. Από 21-102019 αιτήσεως του συνόλου των Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης με θέμα “Τα φαινόμενα παραβατικότητας στο Δήμο Άργους-Μυκηνών και ειδικότερα στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Κίου και η ανάπτυξη ολοκληρωμένου σχεδίου αντιμετώπισης τους με την συνέργεια όλων των απαιτούμενων φορέων και υπηρεσιών του Ελληνικού Κράτους και του Δήμου”.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός: Η σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

  Ανακοινώθηκαν τα τελευταία στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας. Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ: Σήμερα ανακοινώνουμε 671 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορονοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 17 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 146688, εκ των οποίων 52.1% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση […]

Οδηγοί προσοχή: Κοπή δένδρων αύριο στο Ναύπλιο

Την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου θα γίνει από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας κοπή ευκαλύπτων και διακοπή κυκλοφορίας στο Ναύπλιο. Συγκεκριμένα η κοπή/κλάδεμα των δένδρων θα γίνει στην Οδό Ασκληπιού από το ύψος της παρόδου της Αγίας Μονής μέχρι το ΚΕΜΧ. Καλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των υπευθύνων.