19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Π.Ε. Αργολίδας για την Παράταση Χορήγησης Δελτίου Μετακίνησης σε Άτομα με Αναπηρίες για το έτος 2019

 

     

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το υπ’ αρ. πρωτ. Δ12α/ΓΠοικ.50273/1466/01-11-2019 έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ  η ημερομηνία λήξης  για την  θεώρηση  και την έκδοση των νέων Δελτίων μετακίνησης ΑΜΕΑ  έως την 31η  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2019  σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της χώρας.

 

Στα άτομα αυτά (ΑΜΕΑ) παρέχεται το δικαίωμα της μετακίνησης με μειωμένο εισιτήριο κατά 50% σε όλες τις διαδρομές εσωτερικού των υπεραστικών λεωφορείων των ΚΤΕΛ

 

Το Δελτίο Μετακίνησης έχει  ισχύ για το έτος  2019 και  ισχύει για όσο διάστημα από το  έτος  2020 απαιτείται για να εκδοθεί η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση για τη χορήγησή του.

 

Οι δικαιούχοι μόνιμοι κάτοικοι του Νομού Αργολίδας ,  μπορούν  για το σκοπό αυτό να απευθύνονται στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  Θεσσαλονίκης 9   – Ναύπλιο, στον 2ο όροφο, τηλέφωνο 2752362253  κ. Αλεφάντη  &  2752362263 κ. Κατσούρη,  αλλά και στα ΚΕΠ της περιοχής τους .

 

 

                                                                                                      Με εντολή Περιφερειάρχη

                                                                                                        ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ε. ΝΙΚΑ                                                                       

                                                                                                     Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης

                                                                                                     ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΦΩΤΙΑΣ             

Περισσότερα Άρθρα

Μήνυση του προέδρου της ΔΕΥΑΡΜ στα χυμοποιεία

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Άργους- Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος πριν λίγο στη διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της πίτας των υπαλλήλων του Δήμου Άργους-Μυκηνών, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΜ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου) Παναγιώτης Σκούφης θα υποβάλλει μήνυση στα χυμοποιεία της περιοχής λόγω επιβάρυνσης του βιολογικού καθαρισμού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ…