16 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Ανάβαλος στην ατζέντα της συνάντησης του περιφερειάρχη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, στις 10.30 το πρωί, θα συναντηθεί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στην Αθήνα, με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη και στελέχη του υπουργείου, προκειμένου να εξεταστούν ενδελεχώς όλα τα θέματα που άπτονται με τον πρωτογενή τομέα στην Περιφέρεια.

Έμφαση από την πλευρά της Περιφέρειας, όπως σημείωσε ο Π. Νίκας -μαζί με τον οποίον, στην εν λόγω συνάντηση, θα μετάσχουν και οι πέντε χωρικοί αντιπεριφερειάρχες- δίνεται στα αρδευτικά έργα και στις 6 Περιφερειακές Ενότητες.

“Θα υπάρξει πλήρης ακτινογράφηση των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και των μελετών και αναφέρομαι, ειδικότερα, στα φράγματα του Ασωπού και του Δόξα, την λιμνοδεξαμενή στο Ξυλόκαστρο και το αρδευτικό της Στυμφαλίας (στην Κορινθία), στο έργο του Ανάβαλου (στην Αργολίδα), στο μεγάλο έργο στη λίμνη Τάκα (στην Αρκαδία), στα φράγματα στον Φιλιατρινό και τον Μιναγιώτικο, όπως επίσης στο Τρίκορφο και στη Θουρία (στη Μεσσηνία), στο φράγμα της Κελεφίνας (στη Λακωνία), καθώς και τα δίκτυα του ΓΟΕΒ Παμίσου (στη Μεσσηνία)” επισήμανε ο περιφερειάρχης.

Στη συνάντηση του περιφερειάρχη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης θα εξεταστούν, επίσης, και τα θέματα των ΓΟΕΒ και των ΤΟΕΒ.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Γιάννης Γκιόλας για τη Συνταγματική Αναθεώρηση (video)

Μιλώντας στη Βουλή ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας τόνισε τους άξονες των προτάσεων της Κυβέρνησης για την Συνταγματική Αναθεώρηση. Ενισχύεται η πολιτική νομιμοποίηση των βουλευτών. Περιορίζεται η θητεία τους και καθορίζεται στενώτερα η ασυλία τους. Καταργούνται τα ποινικά προνόμια των Υπουργών (αρ.86) και αποκαθίσταται η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος. Ξεκαθαρίζονται οι ρόλοι Εκκλησίας – […]

Ο αντικαπνιστικός είναι κοινωνική κατάκτηση

Η φωτογραφία είναι γνωστή και «έτρεξε» σε όλο το Διαδίκτυο. Ο κύριος με το τσιγάρο στο χέρι, σε γνωστό κοσμικό μαγαζί της Αθήνας, καταθέτει τον έρωτα του στα πόδια πασίγνωστης τραγουδίστριας. Η πρόκληση ήταν μεγάλη και παρενέβη ο αρμόδιος υπουργός Θάνος Πλεύρης για να διατάξει να επιβληθεί το προβλεπόμενο πρόστιμο στον επιχειρηματία. Θυμάμαι, όταν ο […]