18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πορεία με τα άλογα στο Άργος

Η Δημοτική κοινωφελής επιχείρηση Άργους – ΚΕΔΑΜ και ο Σύλλογος Φίλων Ίππων Άργους συνδιοργάνωσαν την 17η Ιππική Συνάντηση Διομήδεια 2019.

Οι εκδηλώσεις έγιναν στην πόλη του Άργους κατά το διήμερο τις 2 έως και τις 3 Νοεμβρίου και συμμετείχαν αναβάτες με τα άλογα τους από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

 

Την πρώτη ημέρα άμαξες με άλογα έκαναν δωρεάν βόλτα μικρούς και μεγάλους μέσα στην πόλη του Άργους και σήμερα ακολούθησε πορεία με τα άλογα μέσα στη πόλη.

Την εκκίνηση της Ιππικής διαδρομής έδωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ, Πέτρος Διολίτσης.

Ακολούθησε επίδειξη Ιππικής Δεξιοτεχνίας και παρουσίαση των Αλόγων.

Λατρεία για τα άλογα στο Άργος - Με επιτυχία η "17η Ιππική Συνάντηση Διομήδεια 2019" (βίντεο)

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια στους συμμετέχοντες.

Περισσότερα Άρθρα

ΑΚΣΥΝΑ: Με αφορμή σχόλια της Σωτηρίας Παπαδοπούλου

H δημοσιογράφος κα Σωτηρία Παπαδοπούλου, χθες Τετάρτη, σε εκπομπή στο κανάλι TVSuper, με τοποθέτησή της για τη δράση του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ν. Αργολίδας στη λαϊκή αγορά του Ναυπλίου, ανέφερε ότι «ο Σύλλογος είναι επί της ουσίας οι αγρότες του ΚΚΕ» και άλλα ψεύδη όπως ότι: «Η μάσκα που φορούσε μέλος του συλλόγου έγραφε ΚΝΕ;; (Κομμουνιστική […]

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο διακεκριμένος Έλληνας ηθοποιός, Βασίλης Διαμαντόπουλος

Σαν σήμερα στις 5 Μαΐου 1999, έφυγε από τη ζωή ο διακεκριμένος Έλληνας ηθοποιός και δάσκαλος της υποκριτικής, Βασίλης Διαμαντόπουλος. Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος γεννήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 1920 στον Πειραιά. Σπούδασε αρχικά στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια στις δραματικές σχολές του Εθνικού Θεάτρου και του Θεάτρου Τέχνης. Στο Θέατρο Τέχνης έκανε […]