20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πανελλήνια διάκριση για τον Σύλλογο Αιμοδοτών ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ

 

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αργολίδας «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ» συμμετείχε στην 30η Αμφικτυονία Εθελοντών Αιμοδοτών, την ετήσια συνάντηση όλων των φορέων που δραστηριοποιούνται στην εθελοντική αιμοδοσία, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Τις εργασίες της αμφικτυονίας παρακολούθησαν πολλά από τα 60 μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) σε μία προσπάθεια να διαδοθεί το μήνυμα ότι η προσφορά αίματος είναι πράξη ζωής και να εξασφαλιστεί επάρκεια αίματος στη χώρα μας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο Σύλλογός μας βραβεύτηκε για την προσφορά του ενώ προβλήθηκε στους παρευρισκόμενους ολιγόλεπτο βίντεο στο οποίο παρουσιάστηκε το έργο και οι δράσεις του από το 2011 έως σήμερα.

Ευχαριστούμε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) για την αναγνώριση της πολυετούς προσπάθειάς μας και συγχαίρουμε όλους τους διοργανωτές και οικοδεσπότες για την άψογη διοργάνωση.

 

Περισσότερα Άρθρα

Αστυνομικοί…σε άλλο ρόλο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών (25η Νοεμβρίου), διοργανώνεται κοινή δράση, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων και το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας των Φύλων (ΚΕΘΙ). Στο πλαίσιο της […]

Κρούσμα covid 19 στο Δημοτικό Τολού

Κρούσμα covid 19 στο Δημοτικό Τολού

Κρούσμα covid 19 στο Δημοτικό Τολού   Ενημερώνουμε γονείς , κηδεμόνες και κάθε ενδιαφερόμενο/η, ότι με  απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας , ύστερα από  γνωμοδότηση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αναστέλλεται η λειτουργία τάξης στο  Δημοτικό Σχολείο Τολού, λόγω κρούσματος  covid 19 για 14 ημέρες. Κρούσμα […]