19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Παναγιώτης Νίκας στην Γιορτή Κάστανου και στην εκδήλωση για την προστασία του ποταμού Άρι

Σε δυο πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στην Άρνα Λακωνίας και στον ποταμό Άρι Μεσσηνίας έδωσε το παρόν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

▪️Στην Άρνα Λακωνίας βρέθηκε στις εκδηλώσεις για την 16η Γιορτή Κάστανου, η οποία συνδυάζει καλλιτεχνικά δρώμενα με πλούσια υπαίθρια αγορά και συνδιοργανώνεται από το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης, την Τοπική Κοινότητα ‘Αρνας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Η Άρνα”.

▪️Ο κ.Νίκας βρέθηκε επίσης στην περιβαλλοντική εκδήλωση για την ανάδειξη και προστασία του ποταμού Άρι! Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ασπροχώματος, Ακοβίτικων, Δυτικής Παραλίας “Ποσειδών”, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας και τις Κοινότητες Ασπροχώματος και Καλαμάτας.

Περισσότερα Άρθρα

Σεμινάριο για τα ηλεκτρονικά βιβλία

Ο Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών Ναυπλίου – Ερμιονίδος, το Εμπορικό Επιμελητήριο Αργολίδας και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (Ο.Ε.Β.Ε.) διοργανώνουν το πλέον επίκαιρο φορολογικό σεμινάριο, με θέμα: “ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ” ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΝΙΦΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ Ειδικός εισηγητής σεμιναρίων, με μεγάλη διδακτική εμπειρία, Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής Απευθύνεται σε: Προϊσταμένους και Στελέχη Λογιστηρίου, Λογιστές, Οικονομικούς Συμβούλους, Στελέχη Εμπορικού Τμήματος & […]

Δυστύχημα στο Άργος με παράσυρση ηλικιωμένης από ασθενοφόρο

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί σήμερα, λίγο έξω από το Άργος στο δρόμο προς Στέρνα. Ασθενοφόρο παρέσυρε υπό άγνωστες συνθήκες ηλικιωμένη η οποία δυστυχώς κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες το ασθενοφόρο μετέφερε από την Αργολίδα ασθενή για νοσοκομείο στην Αθήνα, τον οποίο και τελικά παρέλαβε άλλο ασθενοφόρο. Για το συμβάν προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας […]