15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σοβαρό τροχαίο στο Κολιάκι

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα σε περιοχή του χωριού Κολιάκι του Δήμου Επιδαύρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο τροχαίο εμπλέκονται δυο οχήματα, ενώ δεν χει γίνει ακόμα γνωστό πόσοι είναι οι τραυματίες και σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ, αστυνομία και πυροσβεστική, ενώ υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο και για παιδί το οποίο επέβαινε σε κάποιο από τα οχήματα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ αρχείου

Περισσότερα Άρθρα

«Το φαινόμενο της Ενδοοικογενειακής Βίας» την Τετάρτη στη Σπάρτη

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και η Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας συνδιοργανώνουν, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19:00, στην αίθουσα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Σπάρτης, Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: «Το φαινόμενο της Ενδοοικογενειακής Βίας».

Διαμαρτυρία του Αναρριχητικού – Ορειβατικού Συλλόγου Λεωνιδίου για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην περιοχή του Πάρνωνα

Είμαστε μέλη και φίλοι του Αναρριχητικού – Ορειβατικού Συλλόγου Λεωνιδίου. Είμαστε κάτοικοι της περιοχής που αγωνιούν και προβληματίζονται με τη συνεχή & αλόγιστη αδειοδότηση αιολικών σταθμών. Είμαστε φυσιολάτρες που δεν έχουν να κερδίσουμε τίποτα. Κίνητρό μας, η προστασία του τόπου. Δεν είμαστε ξένοι επενδυτές που έρχονται να πλουτίσουν καταστρέφοντας την περιοχή. Αναλάβαμε την πρωτοβουλία να […]