20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η πανηγυρική δοξολογία και η κατάθεση στεφάνων για την επέτειο του “ΟΧΙ” στο Κρανίδι

Προεξάρχοντος του αρχιερατικού επιτρόπου Κρανιδίου, Αρχιμανδρίτη Χριστόφορου, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια η πανηγυρική δοξολογία για την επέτειο του “ΟΧΙ”.

Παρέστησαν, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού, Γιάννης Μαντζούνης, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τόνια Αντωνοπούλου, μέλη του δημοτικού συμβουλίου και πλήθος κόσμου.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων. Παρέστησαν επίσης η Πρόεδρος στο Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας του Υπουργείου Εργασίας, Σόνια Τάνταρου Κρίγγου και ο πρώην Δήμαρχος Ερμιονίδας, Δημήτρης Σφυρής.

Περισσότερα Άρθρα

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ : Νίκος Κούρκουλος 1934 – 2007

  Ηθοποιός και διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου επί μια δεκαετία. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Δεκεμβρίου του 1934 και μεγάλωσε στη συνοικία του Ζωγράφου. Αγάπησε πολύ τον αθλητισμό, στο γυμνάσιο έγινε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και, όπως ο ίδιος είχε πει, εντελώς τυχαία, διαβάζοντας βιβλία για το θέατρο, πήρε την απόφαση να γίνει ηθοποιός. Στην απόφασή […]

Απολύμανση σε Ασίνη, Ίρια και Καρναζέικα

Η δεύτερη μέρα του τρίτου κύκλου απολύμανσης που πραγματοποιεί ο Δήμος Ναυπλιέων ολοκληρώθηκε στην Δημοτική Ενότητα Ασίνης με τα Ίρια και τα Καρναζέικα. Θα ακολουθήσουν οι δημοτικές ενότητες Τίρυνθας και Μιδέας ενώ έχει προηγηθεί η πόλη του Ναυπλίου.