17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

«Ο Καββαδίας» πάει θέατρο…

Πιστός στο θεατρικό ραντεβού των τελευταίων χρόνων, ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού “Ο Καββαδίας” διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην πρωτεύουσα την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019.

Τη φετινή χρονιά επιλέξαμε την παράσταση “Βρε καλώς τους”, μια γαλλική κωμωδία των Guy Laurent & Marc de Chauveron, που μεταφέρεται στη σκηνή του θεάτρου “Βρετάνια”, σε σκηνοθεσία του Πέτρου Φιλιππίδη και διασκευή του Λάκη Λαζόπουλου.

Η ημερήσια εκδρομή μας θα ξεκινήσει με ξενάγηση και περιήγηση στο Βοτανικό Κήπο Ι. & Α. Διομήδους, στο Χαϊδάρι. Πρόκειται για ένα Κοινωφελές Ίδρυμα, το οποίο ιδρύθηκε το 1951, μετά το θάνατο του Αλέξανδρου Διομήδους, που κληροδότησε μέρος της περιουσίας του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σήμερα, αποτελεί το μεγαλύτερο σε έκταση Βοτανικό Κήπο της Ελλάδας αλλά και όλης της Ανατολικής Μεσογείου. Επίσης, επιτελεί σημαντικό εκπαιδευτικό και επιστημονικό έργο, αφενός φέρνοντας σε επαφή το ευρύ κοινό με μέρος από το φυτικό πλούτο του πλανήτη, αφετέρου βοηθώντας στη διατήρηση και προστασία σπάνιων και απειλούμενων φυτών.

Θα ακολουθήσει φαγητό μετά μουσικής και γλέντι στο μεζεδοπωλείο “Λιοτρίβι” στο Περιστέρι. Στη συνέχεια, ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Παύλος Χαϊκάλης, το αχτύπητο δίδυμο της κωμωδίας, το οποίο απογειώνει, με έναν μαγικό σκηνοθετικό τρόπο, ο έτερος μετρ του είδους, Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς και ένας θίασος καταξιωμένων ηθοποιών, μας υποδέχονται στο θέατρο “Βρετάνια”, για να απολαύσουμε την πιο ξεκαρδιστική συνύπαρξη αυτού του χειμώνα…

Το συνολικό εισιτήριο κοστίζει 43€ και περιλαμβάνει το λεωφορείο, το θέατρο, τον περίπατο με ξενάγηση στο βοτανικό κήπο καθώς και τη διασκέδαση με φαγητό και απεριόριστο κρασί. Παράλληλα, ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ για την παράσταση. Φυσικά μπορούν να προσέλθουν και όσοι φίλοι επιθυμούν και μένουν στην Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι για την εκδρομή μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή έως την Κυριακή 3 Νοεμβρίου. Για περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6972247224.

Ελάτε να φτιάξουμε όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα και να περάσουμε υπέροχα!!!

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Ώρα προσέλευσης νηπίων βρεφών αύριο 19/1 ημέρα Τρίτη

  Για λόγους ασφάλειας των βρεφών και νηπίων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και των χαμηλών θερμοκρασιών, με αποτέλεσμα την δημιουργία παγετού, με απόφαση Δημάρχου δίνετε παράταση στην ώρα έναρξης προσέλευσης νηπίων /βρεφών, για την Τρίτη  19-1-2021. Η προσέλευση σε  όλους τους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Άργους –Μυκηνών […]

Τί δήλωσε ο Παναγιώτης Νίκας στην ΕΡΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων στη Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μέσα στον φετινό χρόνο θα ξεκινήσει να υλοποιείται η λύση της κεντρικής διαχείρισης των απορριμμάτων στη Περιφέρεια Πελοποννήσου δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση της ΕΡΤ 1, στο πλαίσιο του αφιερώματος στην Καλαμάτα από την εκπομπή “Συνδέσεις”. Ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι τα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού επέφεραν καθυστέρηση στην […]