17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πανελλήνιος ταυτόχρονος δημόσιος θηλασμός με συμμετοχή και από το Άργος

Για 10η χρονιά φέτος για όλη την Ελλάδα και έβδομη για την ομάδα της Αργολίδας θα πραγματοποιηθεί ο Πανελλήνιος ταυτόχρονος δημόσιος θηλασμός. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Άργος την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στην καφετέρια ΡΕΤΡΟ (Πλατεία Αγίου Πέτρου).

Μαμάδες ενημερωθείτε, ρωτήστε.
Σύζυγοι υποστηρίξτε τις μανούλες και ενθαρρύνετε τες.
Γιαγιάδες φτιάξτε ένα φαγητό παραπάνω και σιδερώστε κάνα ρουχαλάκι για να είναι λίγο πιο ξεκούραστη η μαμά.

Σκοπός των εκδηλώσεων που γίνονται σε όλη την Ελλάδα είναι να βοηθήσουμε τις νέες μανούλες να θηλάσουν τα μωρά τους. Να ενημερωθούμε για τα οφέλη του θηλασμού σε μωρό και μαμά.

Δεν είμαστε μόνες.
Ραντεβού στις 3 Νοέμβρη…..

Περισσότερα Άρθρα

Ο νομιμοποιητικός φερετζές κάθε αρνητή

Δημήτρης Καμπουράκης:  Ο νομιμοποιητικός φερετζές κάθε αρνητή Συμφωνώ απολύτως με την άποψη ότι σε μια κανονική χώρα το ακαταδίωκτο των επιτροπών που διαχειρίζονται την πανδημία δεν θα ‘πρεπε να υπάρχει. Πλην δεν είμαστε κανονική, οπότε καλώς θεσπίστηκε κι ας εξανίστανται σήμερα αυτοί που αύριο-μεθαύριο θα πάνε να καταθέσουν μήνυση εναντίον του Τσιόδρα επειδή πρότεινε την […]

Στη “μάχη” των εμβολιασμών το μονοδοσικό της Johnson & Johnson

Στη “μάχη” των εμβολιασμών το μονοδοσικό της Johnson & Johnson Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται το εμβολιαστικό πρόγραμμα στη χώρα, με στόχο να πλησιάσουμε το συντομότερο δυνατό στην πολυπόθητη ανοσία. Από σήμερα Τετάρτη (05/05) η εμβολιαστική εκστρατεία αποκτά άλλον ένα «σύμμαχο», το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson, οι πρώτες δόσεις του οποίου αναμένονται στη χώρα, […]