14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δήλωση κυψελών έτους 2019

 

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Π.Ε. Αργολίδας ενημερώνει τους Μελισσοκόμους ότι:

 

Όπως προβλέπεται στα άρθρα 2 και 3 του κατ’ εξουσιοδότηση Καν. (ΕΕ) 2015/1366 και του άρθρου 11 του εκτελεστικού Καν. (ΕΕ) 2015/1368, τα κράτη που υποβάλλουν μελισσοκομικά προγράμματα οφείλουν να κοινοποιούν στην Επιτροπή τον αριθμό των κυψελών που είναι έτοιμες για διαχείμαση από 1ης Σεπτεμβρίου έως 31ης Δεκεμβρίου.

Κατόπιν τούτου, όλοι οι μελισσοκόμοι οφείλουν να καταθέσουν αίτηση – δήλωση των κατεχόμενων κυψελών έως 31 Δεκεμβρίου 2019.

Σε περίπτωση που ο μελισσοκόμος διαθέτει μελισσοκομικό βιβλιάριο το οποίο έχει θεωρηθεί κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 31ης  Δεκεμβρίου 2019, δεν απαιτείται η υποβολή – αίτηση δήλωσης των κατεχόμενων κυψελών.

 

 

Έντυπα διατίθενται στη ΔΑΟΚ, καθώς και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου ppel@.gov.gr

 

Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π. Ε. Αργολίδας

Παραλιακή οδός Ναυπλίου – Ν. Κίου

Πληροφορίες : Δ.  Γηραιώτου 27523 60275

Δ. Μπουσδρής 2752360276

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης

 

Ιωάννης Μαλτέζος

Περισσότερα Άρθρα

Πέθανε η δημοσιογράφος, Ζέτα Καραγιάννη

Η δημοσιογράφος, Γεωργία Καραγιάννη πέθανε σκορπώντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους και όλους όσους τη γνώριζαν. Η Γεωργία (Ζέτα) Καραγιάννη έδινε μάχη με τον καρκίνο, αλλά τελικά την έχασε και «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης σε ηλικία 51 ετών. Η Ζέτα Καραγιάννη γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα. Η πρώτη της δημοσιογραφική εργασία στον ημερήσιο Τύπο, ήταν […]

Δημήτρης Καμπουράκης : Ένας δικηγόρος στα χωράφια και στα βουστάσια

Θα την πω την αμαρτία μου. Όταν άκουσα ότι ο Βορίδης αναλαμβάνει το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης, αναρωτήθηκα αν ένας μαχόμενος δικηγόρος που εκλέγεται στην Αττική είναι ο κατάλληλος για να ασχοληθεί με τα τεύτλα, τα πρόβατα και την τσιπούρα. Τον ρώτησα μάλιστα κάνοντας χιούμορ, αν μπορεί να ξεχωρίσει το σιτάρι απ’ το κριθάρι ή τον […]