17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αυτοψία της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Άργους Μυκηνών στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

Την Δευτέρα 14-10-2019 το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας συναντήθηκε στο Άργος με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  κ. Σαρρή Γεώργιο. Το Δ. Σ. του Συλλόγου του εξέθεσε  τα κτηριακά προβλήματα του Σχολείου , τα οποία είναι και χρόνια, όπως η έλλειψη αλεξικέραυνου, η περίφραξη,  η διαμόρφωση του  προαύλιου χώρου κ.α.

Ο κ. Σαρρής  αποφάσισε  να επισκεφθεί το σχολείο για να δει και ο ίδιος  τις ελλείψεις του.

Γι αυτό την Παρασκευή 18-10-2019 ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής μαζί με ένα μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου πήγαν στο σχολείο. Ο κ. Σαρρής Γ. εξακρίβωσε όχι μόνο τις ελλείψεις που του είχε αναφέρει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και επιπλέον κτηριακά θέματα.

Επειδή τα προβλήματα είναι πολλά ο κ. Σαρρής Γ. μας ενημέρωσε πως θα προσπαθήσει να διορθώσει ότι είναι εφικτό μέσα στα πλαίσια της επιχορήγησης που διαθέτει η Σχολική Επιτροπή.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Αργολίδας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – Keaprogram: Νωρίτερα η πληρωμή Δεκεμβρίου – Δείτε την ημερομηνία

ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης): Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Νοεμβρίου 2018, όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου. Οι δικαιούχοι ανέρχονται σε 302.158 και το ποσό που θα τους καταβληθεί είναι 66.298.532,26 […]

Δήμος Άργους – Μυκηνών – Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης: Τα έργα πραγματοποιούνται με την συνεργασία

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Άργους Μυκηνών, όλο αυτό το χρονικό διάστημα της αβεβαιότητας και της κατάστασης που επικρατούσε στα σχολεία με το αέναο «άνοιγμα» και «κλείσιμο» της δια ζώσης εκπαίδευσης, συντέλεσε έργα συντηρήσεων και επισκευών στις σχολικές της μονάδες εκτός από την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών τους, είτε αφορούσαν την δια ζώσης εκπαίδευση […]