19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στη Δάφνη

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή Δάφνη ανάμεσα στο Σκαφιδάκι και στο Ελληνικό. 

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε μακριά από κατοικημένη περιοχή, σε δύσβατο σημείο με χαμηλή βλάστηση και χαμηλά πουρνάρια.

Στο σημείο επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 12 πυροσβέστες, 3 πυροσβεστικά αεροσκάφη και 2 pzl.

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπουράκης: Άντε πάλι με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

Το επόμενο διάστημα θα χουμε πάλι καινούρια μάχη χαρακωμάτων. Η Κεραμέως θα φέρει νομοσχέδιο για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, αυτοί θα αντιδράσουν, τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα κηρύξουν καινούρια μητέρα των μαχών, όλα από την αρχή. Ένας ρεαλιστής της πολιτικής διαχείρισης θα έλεγε στον Μητσοτάκη «τι θες τώρα και τα ανακατεύεις, άστο να πάει στον […]

Aσθενής με κορονοϊό από την Ηλεία εξακολουθεί να νοσεί για 40 μέρες χωρίς συμπτώματα

Ένας 50χρονος από την Ηλεία, διαγνώστηκε με κορονοϊό πριν από 40 ημέρες και συνεχίζει μέχρι σήμερα να νοσεί, αφού και τα τέσσερα τεστ που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα βγαίνουν θετικά. Ο 50χρονος άνδρας ήταν ένας από τους εκδρομείς στα Ιεροσόλυμα. Εμφάνισε συμπτώματα μία εβδομάδα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα και χρειάστηκε να […]