19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΟΠΕΚΑ: Νωρίτερα όλα τα επιδόματα λόγω 28ης Οκτωβρίου

Ο ΟΠΕΚΑ ανακοινώνει πως την προσεχή Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου καταβάλλονται όλα τα επιδόματα και οι παροχές του Οργανισμού.

Αναλυτικά:

– τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Οκτωβρίου

– το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 30 Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

– οι συντάξεις και τα επιδόματα ανασφάλιστων υπερηλίκων μηνός Νοεμβρίου.

– τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018 για τον μήνα Οκτώβριο.

– το Επίδομα Στέγασης (ενοικίου) μηνός Οκτωβρίου σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 30 Σεπτεμβρίου και αυτή έχει εγκριθεί.

Περισσότερα Άρθρα

Covid-19: 884 νεκροί μέσα σε 24 ώρες στις ΗΠΑ

Η COVID-19, η ασθένεια που προκαλεί ο κορονοϊός, στοίχισε τη ζωή σε ακόμη 884 ανθρώπους στις ΗΠΑ μέσα στις προηγούμενες 24 ώρες, έναν αριθμό που αποτελεί νέο θλιβερό ρεκόρ, σύμφωνα με τα δεδομένα τα οποία συγκεντρώνει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς. Ο ραγδαία αυξανόμενος αριθμός των θανάτων έφθασε έτσι τους 4.475 συνολικά στις ΗΠΑ από το […]

Γιάννης Γκιόλας: “Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Η ανορθωτική πορεία μιας χρεοκοπημένης πατρίδας”

Άρθρο του Γιάννη Γκιόλα, υπ. βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ  Θα ήθελα να περιλάβω μια συνοπτική παρουσίαση της δυσμενούς κατάστασης που παραλάβαμε τη χώρα το 2015 και της διευθέτησης των δυσχερειών που τότε έμοιαζαν καταστροφικές και ανυπέρβλητες. Α. ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  * Tρία χρόνια από την υπογραφή του 3ου Μνημονίου στις 21 Αυγούστου 2015, η χώρα πέτυχε «καθαρή έξοδο» […]