21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Βασική προτεραιότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου το οδικό δίκτυο

Η πλήρης αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Πελοποννήσου περιλαμβάνεται μέσα στους βασικούς στόχους του τεχνικού προγράμματος του 2020, οι προτάσεις για το οποίο από την κάθε Περιφερειακή Ενότητα θα πρέπει να έχουν υποβληθεί το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.

Αυτό τονίστηκε στην ευρεία σύσκεψη που έγινε στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, στο πλαίσιο της κατάρτισης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος της Περιφέρειας για το 2020 ,με τη συμμετοχή των διευθυντών των Διευθύνσεων Τεχνικών Εργων από τις Π.Ε., υπηρεσιακών παραγόντων, αλλά και των αντιπεριφερειαρχών.

“Θα δοθεί προτεραιότητα σε εκτεταμένες συντηρήσεις στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας, μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή θα πρέπει να έχει αλλάξει όψη” επισήμανε ο Π. Νίκας, που ζήτησε παράλληλα μέχρι την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου να έχουν υποβληθεί από κάθε Π.Ε. και οι προτάσεις για τον προϋπολογισμό.

Περισσότερα Άρθρα

Αντικαπνιστικός νόμος: Πού απαγορεύεται τελικά το τσιγάρο -Οι νέες διατάξεις

Την Τρίτη πέρασε από τη Βουλή με ευρεία πλειοψηφία ο αντικαπνιστικός νόμος και πλέον το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους δημόσιους χώρους. Πρόκειται για τον τρίτο αντικαπνιστικό νόμο που περνάει από τη Βουλή και πλέον όλοι περιμένουν να φανεί αν θα εφαρμοστεί και αν θα πειθαρχήσουν καπνιστές και επιχειρηματίες. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως από […]

82χρονος πήρε το 112 κατά λάθος και προκάλεσε γιγάντια επιχείρηση κινητοποίησης των Αρχών

Ένας ηλικιωμένος άνδρας, ηλικίας ογδόντα δύο ετών κάλεσε χωρίς να το θέλει, το 112. Στη συνέχεια προκλήθηκε κινητοποίηση για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου άνδρα. Από εκεί και πέρα, για τον εντοπισμό του κινητοποιήθηκαν δύο Αστυνομικά Τμήματα, δύο Κινητές Αστυνομικές Μονάδες, η πυροσβεστική, καθώς και κτηνοτρόφους, με τα αγροτικά τους. Τρίκαλα: Τι αναφέρει το ρεπορτάζ Συναγερμός […]