19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εκδήλωση στο Ναύπλιο για την επέτειο του μεγάλου “ΟΧΙ”

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ” συνδιοργανώνει με τον Δήμο και τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου εκδήλωση την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 στο Βουλευτικό για την επέτειο του μεγάλου “ΟΧΙ”.

Tον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο ποιητής Άκης Μπούρας. Με ιστορικά γεγονότα του έπους του ΄40 και με αναφορές ανθρώπων της Αργολίδας που έζησαν τα γεγονότα.

Η καλλιτέχνις Δέσποινα Στεφανίδου θα εκτελέσει στο πιάνο και θα τραγουδήσει αξέχαστα τραγούδια της Σοφίας Βέμπο, της τραγουδίστριας της νίκης που όπλιζε τους Έλληνες στρατιώτες με την δύναμη του ισχυρού.

Περισσότερα Άρθρα

Το ΔΑΚ Άργους θα μετονομαστεί σε Τζιμ Λόντος

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τον Τζιμ Λόντο στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού ”Μέγας Αλέξανδρος” στο Άργος, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών έδωσε την είδηση. Το ΔΑΚ Άργους θα μετονομαστεί με πρόταση του στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο Τζιμ Λόντος ως ένδειξη τιμής για τις ενέργειες που έκανε ο ίδιος μαζί με την ομάδα του Παναργειακού για […]

Έφυγε από τη ζωή ο παλιός τερματοφύλακας του Πανναυπλιακού Μιχάλης Κανελλακόπουλος

Σήμερα τα ξημερώματα έφυγε για το “μεγάλο ταξίδι” ο παλιός τερματοφύλακας της ομάδας του Πανναυπλιακού, ο ήρωας της “Νέας Σμύρνης” όπως συχνά τον αποκαλούσαν Μιχάλης Κανελλακόπουλος. Ο Μιχάλης Κανελλακόπουλος χάρισε στους φιλάθλους του Πανναυπλιακού αξέχαστες στιγμές, συνέδεσε το όνομά του με τον αγώνα μπαράζ του Πανναυπλιακού με τον Παναργειακό την περίοδο 70-71 όπου χάρισε με […]