19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Υπουργεία και Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζουν έμπρακτα την «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου,  την στήριξη του Δήμου Τρίπολης και την υποστήριξη της ΜΟΡΕΑΣ ΑΕ η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ανοίγει τις πύλες της, την Τετάρτη 13 έως 17 Νοεμβρίου στις άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ ΑΕ στην Τρίπολη.

 

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» θα έχει στο επίκεντρο τον πρωτογενή και αγροδιατροφικό τομέα, ο οποίος αποτελεί άλλωστε την αιχμή του δόρατος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη των ποιοτικών Πελοποννησιακών προϊόντων και της Πελοποννησιακής διατροφής. Στην έκθεση θα συμμετέχουν και άλλοι παραγωγικοί τομείς, οι οποίοι  συνθέτουν το προφίλ της επιχειρηματικότητας της περιοχής. Ο τουρισμός είναι ένα σημαντικό τμήμα αυτού του προφίλ, μιας και η Πελοπόννησος είναι ιδανικός προορισμός καθώς προσφέρει ποικίλες μορφές τουρισμού.

 

Η έκθεση θα εμπλουτιστεί από παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις και ημερίδες για την ενημέρωση εκθετών και επισκεπτών.

 

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης:Καθημερινές: 16:00- 21:00, Σαββατοκύριακο: 10:00- 21:00

 

Περισσότερα Άρθρα

Κρήτη: Αυτοκτόνησε 48χρονος στα Μάλια

Νέα τραγωδία συγκλονίζει την Κρήτη καθώς λίγες ώρες μετά την υπόθεση με τον 17χρονο μαθητή στη Σητεία ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του, ένας ακόμη άνθρωπος επέλεξε να προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Πρόκειται για έναν 48χρονο άνδρα ο οποίος το απόγευμα βρέθηκε νεκρός σε σπίτι στην περιοχή των Μαλίων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αυτόχειρας, […]