14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ευχαριστήριο από την οικογένεια Μπουράνη στο Νοσοκομείο Άργους

Ευχαριστούμε την Μονάδα Ψυχικής Υγείας και την Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου ‘Αργους  και ιδιαιτέρως τις ιατρούς κ. Γαμβρουλά Αικατερίνη και Ασημάκου Αρεζίνα, τον καρδιολόγο Μπιμπή Γεώργιο καθώς και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για τις άριστες υπηρεσίες που προσέφεραν στη μητέρα και σύζυγο μας Α. Μπουράνη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

Βικτωρία Μπουράνη

Κωνσταντίνος Μπουράνης

Νέα Υόρκη

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Ναυπλιέων: Βανδαλίστηκε εκ νέου η μπάρα στην οδό Αμαλίας

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Ναυπλιέων: Για ακόμη μία φορά, η μπάρα στην οδό Αμαλίας δέχθηκε την ανοησία κάποιων αγνώστων, οι οποίοι βανδάλισαν την βάση στήριξης, έκοψαν τα καλώδια και κατέστρεψαν τους καρταναγνώστες με αποτέλεσμα φυσικά την μη λειτουργία της. Ο Δήμος Ναυπλιέων, άμεσα ειδοποίησε τους τεχνικούς που έχουν την συντήρηση της και […]

Συνάντηση ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια με τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ

Με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο υπουργείο Εξωτερικών, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. «Οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και η τουρκική παραβατικότητα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης», σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.