12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συγχαρητήριο μήνυμα Χρήστου Προσίλη προς τα εκλεγέντα μέλη της ΟΝΝΕΔ από την Αργολίδα

Συγχαρητήριο Μήνυμα Χρήστου Προσίλη – Υποψ.Βουλευτή Αργολίδας με την Νέα Δημοκρατία, προς τα εκλεγέντα μέλη της ΟΝΝΕΔ από την Αργολίδα.

Με αφορμή το 12ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, και τις εκλογές για την ανάδειξη του συμβουλίου της Κ.Ε. και των αντιπροσώπων της ΟΝΝΕΔ στην Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, θα ήθελα να συγχαρώ ιδιαιτέρως τους νέους μας με καταγωγή από την Αργολίδα, Δημαράκη Σαράντο και Κουρτέλη Κωνσταντίνο για την εκλογή τους στην Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ.

Τους εύχομαι από καρδιάς καλή θητεία και καλή δύναμη, και εις ανώτερα.

Αποτελεί για όλους εμάς ελπιδοφόρο μήνυμα το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι από τον τόπο μας, δραστηριοποιούνται στην πολιτική, και βάζουν τα θεμέλια για την Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα του αύριο, και θα χαρώ να δω την Αργολίδα στο μέλλον να πρωταγωνιστεί στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας μας!

 

Χρήστος Προσίλης

Υποψ.Βουλευτής Αργολίδας με την Νέα Δημοκρατία

Πρόεδρος Τ.Ο. Ερμιονίδαςτης Νέας Δημοκρατίας

Μηχ/κος Πληροφορικής – Επιχειρηματίας

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Ερμιονίδας: «Να’ χαμε να λέγαμε να’ χαμε να πούμε κύριε Λάμπρου»

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος παρά μόνον αυτός, να σας απαντήσω δηλαδή κατά πρόσωπο, γιατί έχετε ξεπεράσει πλέον κάθε όριο υπομονής και αντοχής. Ο πρόεδρος του ανώτατου θεσμικού οργάνου του κάθε δήμου κύριε Λάμπρου οφείλει να είναι τυπικός και πρέπει να ακολουθεί το νόμο κατά γράμμα. Όσα λοιπόν δημοτικά συμβούλια έχουν γίνει διά περιφοράς στο Δήμο […]

O Σταύρος Μπένος επικεφαλής της επιτροπής ανασυγκρότησης της Εύβοιας

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας την περίοδο των καταστρεπτικών σεισμών του 1986, Σταύρος Μπένος που συνδέθηκε και με  την πολεοδομική ανασυγκρότησή της, ορίστηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, επικεφαλής της επιτροπής ανασυγκρότησης της Εύβοιας. «Είναι ένας πολιτικός που ως Δήμαρχος είχε συνδεθεί με την αναμόρφωση της Καλαμάτας, μετά τους καταστροφικούς σεισμούς το 1986. Ως Υπουργός Εσωτερικών καθιέρωσε […]