15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Προκήρυξη για ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου Ερμιονίδας

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας
Έχοντας υπόψη :

1. Το άρθρο 58 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης » (ΦΕΚ 87/Τ.Α΄/7.6.2010)

2. Τις διατάξεις του άρθρου 163 Ν. 3584/07 «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων» (ΦΕΚ 143/Τ.Α΄/28.6.2007) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και αφορά στις θέσεις Ειδικών Συμβούλων – Επιστημονικών Συνεργατών – Ειδκών Συνεργατών ΟΤΑ .

3. Τις διατάξεις του άρθρου 78 παρ. 6 του Ν. 4604/2019 με το οποίο ολοκληρώνονται οι μεταβολές που επήλθαν στο καθεστώς του προσωπικού ειδικών θέσεων των πρωτοβάθμιων ΟΤΑ με το «Πρόγραμμα Κλεισθένης Ι» – άρθρο 213 του Ν. 4555/2018 .

4. Τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Ερμιονίδας , που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2446/Τ.Β΄/2.11.2011.

Γνωστοποιεί Ότι

προτίθεται να προσλάβει Ειδικό Συνεργάτη , με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου , απόφοιτο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που να διαθέτει επαρκή εμπειρία και γνώσεις ή επαγγελματική ειδίκευση σε θέματα σχετικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να έχει διατελέσει τουλάχιστον μια δημοτική θητεία ως αιρετός στην Πρωτοβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση σε θέση ευθύνης , ο οποίος θα επικουρεί τον Δήμαρχο σε όλα τα θέματα που έχουν σχέση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και θα εισηγείται σχετικά , παρέχοντας συμβουλές και γνώμες .

Καλεί τους /τις ενδιαφερόμενους /νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, όπως παρακάτω , σχετικά με την πλήρωση μίας (1) θέσεως Ειδικού Συνεργάτη .

Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

Α) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται.

Β) Απολυτήριο τίτλο σπουδών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης .

Γ) Αποδεικτικά έγγραφα θητείας ως αιρετού στην Πρωτοβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση .

Δ) Αποδεικτικά εργασιακής εμπειρίας σχετικής με το αντικείμενο . Η αξιολόγηση θα γίνει, πέραν των προσόντων που θα πιστοποιούνται γραπτώς και με προσωπική συνέντευξη .

Για την πλήρωση της θέσης θα εκδοθεί απόφαση του Δημάρχου , που θα δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως , ο οποίος θα προσλάβει το προσωπικό που κατά την κρίση του είναι κατάλληλο ( παρ. 4 του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007) . Η πρόσληψη θα ολοκληρωθεί με την υπογραφή ειδικής σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου , η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τη θητεία της τρέχουσας δημοτικής περιόδου , εντός της οποίας θα προσληφθεί . Τα καθήκοντά του και τα υπόλοιπα ζητήματα ορίζονται στο άρθρο 163 του Ν. 3584/2007.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων με το βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά, είναι πέντε (5) ημέρες , η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της παρούσας σε μια εφημερίδα του νομού ή της ανάρτησής της στο χώρο του Δημοτικού Καταστήματος , εφόσον η ανάρτηση είναι μεταγενέστερη της δημοσίευσης στην εφημερίδα και θα κατατίθενται ,στο Δημοτικό Κατάστημα Κρανιδίου του Δήμου Ερμιονίδας (Μ. Μερκούρη 11 – Κρανίδι 21300) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Πληροφορίες στο τηλέφωνο : 2754360019.

Η παρούσα να δημοσιευτεί σε μια τουλάχιστον ημερήσια εφημερίδα του νομού , να αναρτηθεί στο πρόγραμμα Διαύγεια , στην ιστοσελίδα καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Ερμιονίδας .

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Περισσότερα Άρθρα

Παναγιώτης Νίκας από την Κόρινθο: Είμαστε ομάδα συνεργασίας και ενότητας

Με τεράστια επιτυχία & παλμό πραγματοποιήθηκε η πολιτική ομιλία του υπ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, την Τρίτη 21 Μαΐου, το βράδυ, στην Κόρινθο. Εκατοντάδες Κορίνθιοι ήταν παρόντες στην ανοιχτή εκδήλωση του Παναγιώτη Νίκα, έξω από το εκλογικό κέντρο Ερμού 11Β.  Ο Παναγιώτης Νίκας, κατά την ομιλία του, τόνισε την επιτακτική ανάγκη για αλλαγή της Περιφερειακής […]

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αργολίδας κόβει την Πίτα της στη Νέα Κίο

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Αργολίδας, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και ώρα 20.00, κόβει την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της, στη Νέα Κίο, στο SEQUOIA ESPRESSO & WINE BAR, με καλεσμένο και κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτή και Εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, κ. Θανάση Γλαβίνα. Για τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αργολίδας Η Γραμματέας Αγγελική Αν. Κοντοθανάση