19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Έτοιμα φαρμακεία από τον Ε.Ε.Σ.’Αργους στα σχολεία

Με μεγάλη χαρά κλιμάκιο Εθελοντών Νοσηλευτικής του Ε.Ε.Σ Άργους με την Εκπαιδεύτρια -Νοσηλεύτρια ,επισκέφτηκαν σχολικές μονάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και παραδόθηκαν έτοιμα τα σχολικά φαρμακεία.

Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία αλλά και την αναγνώριση του πολύπλευρου ανθρωπιστικού έργου μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους-Μυκηνών για την υποδειγματική συνεργασία και χορήγηση όλου του υγειονομικού υλικού.

Περισσότερα Άρθρα

Πανελλαδικές εξετάσεις 2019: Αύριο οι βαθμολογίες – Πώς θα κινηθούν οι βάσεις

Αύριο Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των Πανελλαδικών εξετάσεων 2019. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας, το μεσημέρι της Παρασκευής θα αναρτηθούν στα Λύκεια οι καταστάσεις με τα βαθμολογικά στοιχεία των υποψηφίων, χωρίς να είναι βέβαιο ακόμα αν θα δοθούν και τα στατιστικά στοιχεία. Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα […]

Ο Ανδρέας Πουλάς προς τους νεφροπαθείς: Προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας (video)

Παγκόσμια ημέρα νεφρού σήμερα και ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς με την ιδιότητα του γιατρού- Νεφρολόγου απευθύνει έκκληση προς όλους τους Νεφροπαθείς αλλά και προς όλες τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να λαμβάνουν με ευλάβεια όλα τα μέτρα προφύλαξης από τον Covid-19. “Με υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης προστατεύουμε τον εαυτό […]