19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα “πόθεν έσχες” των Δημάρχων της Αργολίδας

Στη δημοσιότητα δόθηκαν χθες τα πόθεν έσχες που αφορούν βουλευτές, περιφερειάρχες και δημάρχους για τα έτη 2015, 2016 και 2017.

Ας δούμε λοιπόν τι δήλωσαν οι τότε δήμαρχοι των τεσσάρων δήμων της Αργολίδας στο περσινό πόθεν έσχες που αφορούσε δηλαδή το έτος χρήσης 2017.

Αυτή λοιπόν είναι η περιουσιακή κατάσταση που δήλωσαν οι Δημήτρης Κωστούρος, Δημήτρης Καμπόσος, Κώστας Γκάτζιος, και Δημήτρης Σφυρής.

Δημήτρης Κωστούρος

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ 2018

Δημήτρης Καμπόσος

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ 2018

Κώστας Γκάτζιος

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ 2018

Δημήτρης Σφυρής

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ 2018

Περισσότερα Άρθρα

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: «Θερμά συγχαρητήρια για την διεθνή επιτυχία του 1ου ΕΠΑΛ Άργους και του 1ου Ε.Κ. Άργους.»

Για άλλη μια φορά τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του 1ου ΕΠΑ.Λ. Άργους και του 1ου Ε.Κ. Άργους, μας έκαναν περήφανους κατακτώντας το Βραβείο “Best Romance Film” για την ταινία τους «Μία απέραντη Αγάπη – An Endless Love» στον Διεθνή Διαγωνισμό Global Short Film Awards 2021 στις Κάννες της Γαλλίας. Θερμά συγχαρητήρια για την νέα […]

Υπουργός Παιδείας για συμφωνία: ”Εκβιάζει μερίδα του κλήρου”

Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου απαντά για τα ζητήματα της Παιδείας, της εκκλησίας αλλά και της επικαιρότητας, στις ερωτήσεις του News 24/7 στους 88,6 και στους Βασίλη Σκουρή και Αγγελική Σπανού, προσκεκλημένος στην εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας”. Για τα Θρησκευτικά: Η συγγραφή ενός βιβλίου παίρνει περίπου 1,5 χρόνο. Είμαστε στη διαδικασία προκήρυξης για […]