15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι Ναυπλίου συμμετέχουν στην απεργία στις 2 Οκτωβρίου

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίου – Ερμιονίδας για συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της 2ης Οκτωβρίου αποφασίσαμε να συμμετέχουμε.

Δυστυχώς ένα σύνολο άρθρων που περιλαμβάνει το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο μας βρίσκει αντίθετους.

Ο θεσμός των Ελεύθερων Συλλογικών Συμβάσεων  Εργασίας μέχρι τώρα ρύθμιζε την κανονικότητα των εργασιακών σχέσεων, η εισαγωγή όμως εξαιρέσεων στην ουσία υπονομεύουν τις ευνοϊκές ρυθμίσεις και ουσιαστικά εμποδίζουν τόσο την επεκτασιμότητα, όσον και την δυνατότητα μονομερώς προσφυγής στην διαιτησία με συνέπεια την απαξίωση του ΟΜΕΔ.

Τα σημεία στο σχέδιο νόμου που αφορούν την καταπολέμηση της «μαύρης» και υποδηλωμένης εργασίας με γνώμονα της στήριξης της πλήρης απασχόλησης θα έχουν πιστεύουμε θετικό αντίκτυπο στην λειτουργία της αγοράς εργασίας.

 

                ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΑΠΕΡΓΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

                                         ΣΤΙΣ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΝΕΛΟΠΗ   ΜΙΧΑ                                            ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΟΥ

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός στην Αργολίδα: Κανένα κρούσμα σήμερα

Λίγο οι εμβολιασμοί που προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς, λίγο η πολύ υψηλή θερμοκρασία των τελευταίων ημερών και… τα νέα κρούσματα κορονοϊού, πέφτουν και πέφτουν… Συγκεκριμένα, σήμερα Κυριακή, είχαμε συνολικά 236 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας. Από αυτά, τα 107 ήταν στην Αττική ενώ από τις υπόλοιπες περιφέρειες, άλλες τρεις είχαν διψήφιο νούμερο. Στην Αργολίδα […]

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ κατηγορείται για βιασμό

Ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση το 2018, όπως ανέφερε το γαλλικό πρακτορείο, επικαλούμενο δικαστική πηγή. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο διάσημος ηθοποιός κατηγορείται ότι βίασε μια νεαρή ηθοποιό πριν από τρία χρόνια. Η Γαλλίδα ηθοποιός, ηλικίας περίπου 20 ετών, υποστηρίζει πως ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ την βίασε στο σπίτι του […]