19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών στα παιδιά με ειδικές ικανότητες από τον Ε.Ε.Σ Άργους

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Πρώτων βοηθειών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Άργους στο προσωπικό και τα παιδιά με ειδικές ικανότητες στο ΚΔΑΠ Αμεα Αριάδνη.

Στο πλαίσιο αυτού του εορτασμού ,πραγματοποιήθηκε από την Εκπαιδεύτρια – Νοσηλεύτρια του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Άργους κα Μαρία Σταματοπούλου, εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών στο ΚΔΑΠ Αμεα ΑΡΙΑΔΝΗ.

Η εν λόγω εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στον ιδιόκτητο χώρο του ΚΔΑΠ Αμέα ΑΡΙΑΔΝΗ, στην Πυργέλα, και σε αυτή συμμετείχαν το προσωπικό, οι εθελοντές αλλά και τα παιδιά με ειδικές ικανότητες.

Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη προθυμία και μέσω του παιχνιδιού έμαθαν να παρέχουν Πρώτες Βοήθειες, σε απλά καθημερινά ατυχήματα.


Στο τέλος, οι Εθελοντές μας μοίρασαν στα παιδιά αναμνηστικά δώρα, σακίδια, μπαλόνια και σοκολατένιες λιχουδιές.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό η Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Άργους, κα Δήμητρα Μουρλούκου.

Περισσότερα Άρθρα

Ενεργοποιείται απόψε στις 10 η διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης στα υγειονομικά πρωτόκολλα για τους εργαζόμενους στον τουρισμό

Από τις 10 το βράδυ, σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου, ενεργοποιείται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου (ppel.gov.gr) η διαδικτυακή πλατφόρμα για την τηλεκπαίδευση των απασχολούμενων στον τουριστικό τομέα της Περιφέρειας στα υγειονομικά πρωτόκολλα, στο πλαίσιο αποτροπής διάδοσης του κορονοϊού κατά τη διάρκεια της φετινής τουριστικής περιόδου. Το εν λόγω πρόγραμμα υλοποιεί η Περιφέρεια στο πλαίσιο προγραμματικής […]

Δ. Καμπόσος: Σε δύσκολους καιρούς παραδίδουμε έργα!

Για τα έργα αναβάθμισης που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στους Εμπορικούς Πεζόδρομους του Άργους που περιλαμβάνουν Αποχετευτικό -Στέγαστρα -Παγκάκια & διαμόρφωση χώρου μίλησε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.