17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αγιασμός στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ναυπλίου

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ναυπλίου για την έναρξη του νέου σχολικού έτους από τον εφημέριο της ενορίας του μητροπολιτικού ναού του Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου, π.Παναγιώτη Κιντή.

Μετά την ωραία τελετή οι μαθητές και οι καθηγητές μας κεράστηκαν νόστιμα γλυκίσματα, προσφορά του Δήμου Ναυπλιέων και της νέας υπεύθυνης δημοτικής επιτροπής παιδείας κ. Ράλλη Μαρίας που την ευχαριστούμε πολύ.
Η Διευθύντρια και οι καθηγητές ευχόμαστε στους 70 περίπου μαθητές μας υγεία, πρόοδο και ευημερία για μια όμορφη και εποικοδομητική νέα σχολική χρονιά και να εκπληρώσουν τις προσδοκίες μας.

Περισσότερα Άρθρα

Ευχαριστίες του ΕΚΑΒ Αργολίδας στον Δήμαρχο Ναυπλιέων

Ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Αργολίδας Βασίλειος Οψιμούλης, ο αναπληρωτής υπεύθυνος Νικόλαος Κοτσώνης καθώς και οι εργαζόμενοι θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτριο Κωστούρο για την δωρεά ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, δείχνοντας έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε.

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικής Ραδιοτηλεόρασης

Η πρώτη Κυριακή Μαρτίου (3 Μαρτίου 2019) έχει θεσπιστεί από την UNICEF ως Διεθνής Ημέρα Παιδικής Τηλεόρασης (International Children’s Day of Broadcasting). Στόχος του διεθνούς οργανισμού που ασχολείται με το παιδί είναι να υπενθυμίσει στους ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς όλου του κόσμου ότι όχι μόνο πρέπει να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή και να παράγουν ποιοτικά παιδικά προγράμματα, αλλά […]