18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Απόδραση για τον Διομήδη

Ιδανικό ξεκίνημα με ένα σπουδαίο διπλό (26-23) για τους Λύκους απέναντι στον ΑΕΣΧ Πυλαίας στην Θεσσαλονίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες (Μπόσκος , Μαρκατάτος, Τζίμπουλας, Τσιγαρίδας, Λίμα αλλά και την απώλεια του Ντάσεβιτς στο δεύτερο ημίχρονο) τα παιδιά του Διομήδη πάλεψαν μέχρι τέλους και ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ που είχε δημιουργηθεί από τις αρχές του 2ου ημιχρόνου.

Συγχαρητήρια σε όλους σας!!

Οι Λύκοι που παλεύουν, που ιδρώνουν τη φανέλα τους είναι οι Λύκοι που όλη η περιοχή ονειρεύεται να βλέπει πάντα!

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τον αγώνα βρίσκοντας λύσεις επιθετικά με τον Καβουσανάκη, με τους φιλοξενούμενους να ακολουθούν στο σκορ. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο και ενώ το σκορ ήταν στο 5-5, ο Διομήδης με ένα επιθετικό «ξέσπασμα» από τον Χαντέλη πήρε μια διαφορά της τάξεως των 5 τερμάτων. Ο 27χρονος, ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Διομήδη σήμερα, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 12 τέρματα, ενώ ήταν αλάνθαστος από τα επτά μέτρα με 6/6 εκτελέσεις. Μάλιστα, οι «Λύκοι» θα μπορούσαν να είχαν και μεγαλύτερη διαφορά αλλά ο τερματοφύλακας της Πυλαίας Ραντούλε Ραντούλοβιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με ποσοστό αποκρούσεων πάνω από 50%, σταμάτησε τις προσπάθειες των αντιπάλων του. Η Πυλαία κατάφερε να βρει λύσεις και τελικά το ημίχρονο βρήκε νικητή τον Διομήδη με 13-11.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα και σε συνδυασμό με το «μούδιασμα» του Διομήδη, πήρε «κεφάλι» στο σκορ. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το πρώτο τους τέρμα μετά από 8 λεπτά. Το επιμέρους σκορ ήταν 7-1 και το σκορ έγινε 18-14 υπερ των γηπεδούχων. Μετά την επιθετική του αφλογιστία, η ομάδα του Άργους βρήκε λύσεις  με τους Χαντέλη και Κρεμαστιώτη και κράτησε την επαφή με το σκορ. Στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ η Πυλαία ήταν μπροστά με 23-20, στερήθηκε την εμπειρία  των Ανανιάδη και Μέτση λόγω αποβολής στα τελευταία λεπτά, γεγονός που της κόστισε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Διομήδης με ένα 6-0 σερί όχι μόνο να ισοφαρίσει στο 56ο λεπτό, αλλά να πάρει και τελικά την σπουδαία νίκη με 26-23.

Οι «Λύκοι» λοιπόν πήραν ένα σημαντικό δίποντο ψυχολογίας εν όψει και του δύσκολου αγώνα στην έδρα τους με τον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική, ενώ από την άλλη πλευρά ο ΑΕΣΧ Πυλαίας πρέπει να ανασυνταχθεί καθώς ακολουθεί επίσης μια δύσκολη αναμέτρηση στην Αθήνα με τον Ιωνικό.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ – ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 23-26

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-4, 5-7, 6-11, 9-11, 11-13 (ημχ.) 15-13, 18-14, 20-17, 21-19, 23-22, 23-26

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ (Πάνος Γούσιος): Ραντούλοβιτς, Ζαφείρης, Ανθομελίδης, Μπάτζιος 1, Αντωνιάδης, Μέτσης 1, Κουκμίσης 7, Ορφανουδάκης, Ανανιάδης 1, Καραπαναγιωτίδης, Καλόμοιρος 8, Καβουσανάκης 3, Παπαγεωργίου 2, Τριανταφυλλίδης, Αλατσατιανός, Λασκαρούδης.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Χρήστος Δημήτρουλας): Ραντουλέσκου, Γκολούμποβιτς 4, Βαρδάκας 1, Κρεμαστιώτης 5, Μάνθος 2, Τσάκαλος, Παπαντωνόπουλος, Ξαγοράρης 1, Ντάσεβιτς, Ρουσσόπουλος 1, Χαντέλης 12, Σμυρνιώτης, Δάσκαλος, Τσιγαρίδας.

Διαιτητές: Λινάρδος-Νικολαΐδης, Δίλεπτα: 9-5, Πέναλτι: 3/4-6/6

Οι διαιτητές σημείωσαν στο φύλλο αγώνα: «Στο 47.14 λεπτό του αγώνα ο αθλητής της Α’ ομάδας Ανανιάδης Χαράλαμπος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο. Δεν κρατήθηκε το δελτίο. Στο 54.24 του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο αθλητής της Α’ ομάδας Μέτσης Αντώνιος για επικίνδυνο παίξιμο. Δεν κρατήθηκε δελτίο».

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπόσος: Το άπιαστο όνειρο, γίνεται πράξη

Με πολύ εντατικούς ρυθμούς, προχωράει η κατασκευή του Κολυμβητηρίου του Αργους. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος ‘Αργους-Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος “Σήμερα μπαίνουν τα φίλτρα και τα ηλεκτρομηχανολογικά, έτοιμα είναι τα χτισίματα αποδυτήρια ανδρών, γυναικών, παιδιών, τα γραφεία, ιατρείο, τουαλέτες κοινού κ.λ.π. Πάμε γερά και……Το άπιαστο όνειρο, γίνεται πράξη”.