20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Καίγεται ολοσχερώς αποθήκη στο Σχινοχώρι

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 9 το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου σε αποθηκευτικό χώρο στο χωριό Σχινοχώρι του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αποθήκη η οποία καιγεται ολοσχερώς κοντά στον συνεταιρισμό στην οποία διαμένουν αλλοδαποί και οι πληροφορίες αναφέρουν πως εντός της αποθήκης υπάρχει φιάλη υγραερίου.

Στο σημείο επιχειρούν οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής Άργους, ενώ δεν έχει μέχρι στιγμής αναφερθεί τραυματισμός.

Περισσότερα Άρθρα

Παρατείνεται ως τις 10 το βράδυ, από την ερχόμενη Δευτέρα, το ωράριο λειτουργίας των Διευθύνσεων Υγείας, στην έδρα και τις Π.Ε.

Με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα από την ερχόμενη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου παρατείνεται μέχρι τις 10 το βράδυ το ωράριο λειτουργίας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας στην έδρα της Περιφέρειας, καθώς και των ανά Περιφερειακή Ενότητα Διευθύνσεων Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας. Σημειώνεται ότι η ΕΝΠΕ έχει διαπιστώσει την “αναγκαιότητα λειτουργίας των υπηρεσιών υγείας στις […]

Εργατικά Κέντρα Κορίνθου, Κιάτου και Λουτρακίου: Συγκέντρωση βοήθειας για τους πυρόπληκτους

Η σκέψη μας και η συμπαράσταση μας αυτές τις ώρες βρίσκεται στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την πύρινη λαίλαπα σε όλη την επικράτεια. Η Αλληλεγγύη για Όλους και τα Εργατικά Κέντρα Κορίνθου, Κιάτου και Λουτρακίου, θέλοντας να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, καλούν τους συμπολίτες μας να συνδράμουν την προσπάθεια συγκεντρώνοντας τα εξής αναγκαία […]