20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος τέλεσε τον Αγιασμό στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου

Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τελέσθηκε σήμερα στις κτιριακές εγκαταστάσεις του 1ου και 2ου Γυμνάσιου Ναυπλίου.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος και παρευρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλιέων Γιώργος Καχριμάνης και βεβαίως οι γονείς των μαθητών.

Η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου Μαρία Κορομπίλη και ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Ναυπλίου Διονύσης Μακρυπόδης καλωσόρισαν του μαθητές και ευχήθηκαν σε όλα τα παιδιά υγεία και να έχουν μια καλή σχολική χρονιά.

Περισσότερα Άρθρα

Πυρκαγιά στα Σταθέικα

Πυρκαγιά ξέσπασε σε περιοχή του χωριού Σταθέικα του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα στις 11:30 περίπου το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Ιουνίου. Η πυρκαγιά κρίθηκε σοβαρή και υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από την πυροσβεστική του Άργους, καθώς η περιοχή είναι κατάφυτη. Η φωτιά εντοπίσθηκε να καίει κοντά στο δασάκι που υπάρχει πάνω από το χωριό και […]

Εκδήλωση του Παραρτήματος Πελοποννήσου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. για την συνεργασία με το Φορέα Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους γεωτεχνικών, εκπροσώπων φορέων και πολιτών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 η εκδήλωση παρουσίασης της συνεργασίας του Παραρτήματος Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. με το Φορέα Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. κ. Μενέλαος Γαρδικιώτης, […]