17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σοβαρό ατύχημα με Ι.Χ. στο Άργος ευτυχώς χωρίς συνέπειες…

Εκτροπή και ανατροπή και ανάφλεξη Ι.Χ. αυτοκινήτου σημειώθηκε ανάμεσα στα Φίχτια και το Κουτσοπόδι. Ευτυχώς, χωρίς τραυματισμό παρά μόνο υλικές ζημιές.

Το όχημα που είχε κατεύθυνση από την Αθήνα προς το Άργος και στο οποίο επέβαιναν δυο γυναίκες, για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του, χτύπησε στις μπάρες, έφερε τις…τούμπες του, κατέληξε σε χωράφι στα δεξιά του δρόμου και πήρε φωτιά που εξαπλώθηκε στο γύρω χώρο !

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής ενώ το ευχάριστο είναι πως οι δυο γυναίκες που επέβαιναν σε αυτό δεν έπαθαν κάτι το σοβαρό.

Τα αίτια του ατυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Άργους.

Περισσότερα Άρθρα

Ποιους αφορά το υποχρεωτικό self test από σήμερα Δευτέρα 26/4

Διευκρινίσεις για το ποιους δημόσιους υπάλληλους αφορά το υποχρεωτικό self test που τίθεται σε εφαρμογή από τη Μ. Δευτέρα 26/4 εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, το self test επεκτείνεται από τη Δευτέρα σε υπαλλήλους του Δημοσίου που παρέχουν τις υπηρεσίες τους με φυσική παρουσία στον τόπο εργασίας τους και δεν […]

Δημήτρης Καμπουράκης: Για κάντε το εικόνα

Ρε αυτοί δεν αλλάζουν. Είτε κρατάνε τις παλιές και σκουριασμένες ηγεσίες, είτε φέρνουν καινούριες δήθεν αποστράπτουσες. Είτε Αλέξη λένε αυτόν που κάθεται στον θρόνο τους, είτε Στέφανο. Είτε ριζοσπάστες αριστεροί αυτο-ονομάζονται, είτε κεντρώοι σοσιαλδημοκράτες. Είτε κομμουνιστογενείς αυτό-διαφημίζονται, είτε ως οπαδοί των Δημοκρατικών της Αμερικής. Αυτοί μια συνταγή ξέρουν, μ’ αυτή ρίχνουν τα υλικά στο τσουκάλι […]