19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Βόλος: Τραγική ειρωνεία με τον πατέρα της 14χρονης που βρήκε φρικτό θάνατο

Παγωμένος ο Βόλος και ολόκληρη η χώρα από την αδιανόητη τραγωδία σε λούνα παρκ στον Αλμυρό. Εκσφενδονίστηκε ένα κοριτσάκι 14 ετών και βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από μεγάλο ύψος σε άλλα μηχανήματα. Πριν μόλις μία εβδομάδα, ο πατέρας της είχε βοηθήσει στην μεταφορά του εξοπλισμού στο σημείο της τραγωδίας. Βίντεο ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα μετά το μοιραίο δυστύχημα.

 

Η τραγωδία «γράφτηκε» το βράδυ της Παρασκευής, 30.08.2019, όταν το 14χρονο κορίτσι, που διασκέδαζε στο παιχνίδι «χαλί» του Λούνα Παρκ στο παζάρι του Αλμυρού, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκσφενδονίστηκε και καρφώθηκε σε άλλα παιχνίδια!

Στο σημείο επικράτησε πανικός και άμεσα έσπευσαν η Αστυνομία, ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, δίνοντας μάχη για τον απεγκλωβισμό της νεαρής κοπέλας.

Το κορίτσι, μάλιστα, για αρκετή ώρα ζούσε, και οι γιατροί έδιναν μάχη καθώς είχε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και τα άκρα, ωστόσο τελικά κατέληξε…

Να θυμίσουμε πως η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό, ενώ ήδη έχουν συλληφθεί η ιδιοκτήτρια του Λούνα Παρκ και η προσωρινά υπεύθυνη του χώρου…

Βόλος – Τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Εν τω μεταξύ, όπως μετέδωσε ο Ant1, ο πατέρας της άτυχης 14χρονης είναι οδηγός φορτηγού και πριν μόλις μία εβδομάδα, μετέφερε μέρος του εξοπλισμού που τελικά χρησιμοποιήθηκε για να «στηθεί» το λούνα παρκ!

Μια εβδομάδα μετά, μέρος αυτού του εξοπλισμού θα γινόταν η αιτία για να βρει το αγγελούδι του τραγικό θάνατο…

Βόλος

Η άτυχη 14χρονη ήταν μαζί με άλλα άτομα πάνω στο παιχνίδι «χαλί» του λούνα παρκ. Κάποια στιγμή, όμως, εκσφενδονίστηκε και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και τα άκρα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο αλλά και η πυροσβεστική που απεγκλώβισε την 14χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, αλλά δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή. Η άτυχη 14χρονη ήταν μαθήτρια γυμνασίου, από την Βρύναινα, ενώ το περιστατικό θύμισε την τραγωδία στο λούνα παρκ του Ελληνικού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που ήταν εκείνη την ώρα πάνω στο ίδιο παιχνίδι του λούνα παρκ, το συγκεκριμένο δεν διαθέτει ζώνες ασφαλείας. Όσοι ανεβαίνουν, ασφαλίζονται με μία μεταλλική μπάρα που πέφτει μπροστά τους.Όμως, κατά τη διάρκεια των στροβιλισμών, η 14χρονη εκσφενδονίστηκε- έφυγε πάνω από τη μεταλλική μπάρα- και προσγειώθηκε στη μεταλλική βάση διπλανού παιχνιδιού του λούνα παρκ, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Μία μητέρα, που σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, την ώρα της τραγωδίας ήταν πάνω στο ίδιο παιχνίδι του λούνα παρκ με την κόρη της, περιέγραψε το τι συνέβη. Σύμφωνα με την ίδια, στην τελευταία περιστροφή το παιχνίδι άρχισε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, σαν να είχε χαθεί ο έλεγχος. Μεταξύ άλλων διερευνάται αν αυτό οφείλεται στη συνήθη λειτουργία του παιχνιδιού, ή αν είχε συμβεί κάτι τη συγκεκριμένη στιγμή. «Κρατούσα την κόρη μου τόσο σφιχτά για να μην φύγει, που μελάνιασε το χέρι της», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα.

Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα υπέστη η 14χρονη

Η άτυχη 14χρονη υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα, που οδήγησαν στον θάνατό της, σύμφωνα με τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Μαγνησίας, Παύλο Μαλινδρέτο. «Παρά τις προσπάθειες- έφτασε γιατρός, νοσηλεύτρια και ασθενοφόρο στον τόπο του δυστυχήματος- δεν κατάφεραν να επαναφέρουν το παιδί. Στο Κέντρο Υγείας διασωληνώθηκε, αλλά το παιδί ήταν ήδη χωρίς σφυγμό», δήλωσε ο κ. Μαλινδρέτος στην ΕΡΤ.

ΠΗΓΗ: larissanet, newsit

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπουράκης Έκοψαν καπίστρι οι Ρώσοι;

Δεν είμαι ειδήμων στο διπλωματικό comme il faut. Δεν έχω εντρυφήσει πάνω στους λεπτεπίλεπτους λεκτικούς ακροβατισμούς της έκφρασης των διπλωματών, των πρεσβειών και των επιτετραμμένων. Στα τριάντα έξι πάντως χρόνια της δημοσιογραφικής μου ενασχόλησης, έχω διαβάσει μερικές χιλιάδες ανακοινώσεις πρεσβειών. Καμιά δεν ήταν σαν τις δυο τελευταίες ανακοινώσεις της ρώσικης πρεσβείας στην Αθήνα. Τι διάολο, […]

Η Αγγελική Εμμανουήλ για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ

Υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό «γιόρτασαν» την εργατική πρωτομαγιά μέσα στο εργατικό κέντρο Αργολίδας μαζί με τη μεγαλοεργοδοσία και τα στελέχη του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού του νομού. Αντί να ντρέπονται για αυτό, έκαναν δηλώσεις δήθεν «υπερ» των εργατών και τους υποσχέθηκαν μια δήθεν «προοδευτική κυβέρνηση» με κοινωνικό πρόσωπο. Ο λαός όμως έχει δει […]