15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συγκλονιστικό: 19χρονος που δίνει μάχη για τη ζωή του, πέρασε στην Ιατρική!

Η περίπτωση του 19χρονου Κωνσταντίνου που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας με Οξεία Μυελογενή Λευχαιμία συγκλονίζει.

Μπήκε στην Ιατρική Ιωαννίνων με 18. 284 μόρια, αλλά έμαθε για την επιτυχία του μέσα στο θάλαμο νοσηλείας όπου δίνει μάχη για τη ζωή του, σύμφωνα με το the best.gr.

Χρειάζεται Αίμα και κυρίως Αιμοπετάλια. Η οικογένεια αλλά και οι φίλοι του κάνουν έκκληση να βοηθήσουν όλοι ώστε το παλικάρι να είναι  γερό και ικανό να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο συνάνθρωπο, σαν γιατρός.

Αίμα μπορεί να δοθεί σε οιοδήποτε νοσοκομείο με την ένδειξη «Για τον ασθενή Κωνσταντίνο Παπαγεωργόπουλο» στο νοσοκομείο του Ρίο.

Αιμοπετάλια μπορεί να δώσει κανείς μόνο στο ίδιο το νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: ant1news.gr, best.gr

Περισσότερα Άρθρα

Κυριακή με τοπικές νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες Σήμερα Κυριακή σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν κυρίως στη Δυτική Ελλάδα και στο Αιγαίο. Αργά το βράδυ τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές […]

Σειρήνες πολέμου θα ηχήσουν σε όλη την Ελλάδα

Στο πλαίσιο του τακτικού δοκιμαστικού ελέγχου θα ηχήσουν σήμερα οι σειρήνες, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση που δόθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. Η δοκιμή θα γίνει το χρονικό διάστημα από τις 10:00 μέχρι τις 12:00.