15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Βάσεις 2019: Επίσημη ανακοίνωση για την ημέρα των αποτελεσμάτων

Την Τρίτη, λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, θα ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας τα ονόματα των επιτυχόντων στα Ιδρύματα της Ανώτατης Εκπαίδευσης , καθώς και τις βάσεις εισαγωγής. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου πληκτρολογώντας:

  • α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους
  • β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων.

Οι  καταστάσεις, που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Ιδιαίτερα στις απομακρυσμένες περιοχές της χώρας οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ταχύτερα εάν πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποιο τμήμα, πρώτα μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του υπουργείου και μετά να το επιβεβαιώσουν και από τον κατάλογο, που θα αναρτηθεί στο σχολείο τους.

Επίσης, την ίδια ώρα της Τρίτης, με τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν κατά πάσα πιθανότητα και τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ενημέρωση στους ηλικιωμένους του Κ.Η.Φ.Η. Ναυπλίου για τις Πρώτες Βοήθειες

Την Πέμπτη 9/1/2020 στην αίθουσα του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Ναυπλίου ( 25ης Μαρτίου  55), στις 10:00 το πρωί, η κ. Παππά, εκπαιδεύτρια του Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού επισκέφτηκε το Κ.Η.Φ.Η. Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των ηλικιωμένων του Κέντρου σχετικά με την εκμάθηση πρώτων βοηθειών και κάρπας. Οι ηλικιωμένοι […]

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Αργολίδας γιορτάζει τον προστάτη της Απόστολο Παύλο

Την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 και ώρα 20.30, παραμονή του εορτασμού του προστάτη του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, Αποστόλου των Εθνών Παύλου θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας, στο Ιερό Παρεκκλήσι Αποστόλου Παύλου Αγίας Παρασκευής «Τσέλου». Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή μετάδοσης του covid 19