17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πανελλήνια πρώτη για την ταινία “Πολιορκημένη Ελευθερία” στο Κιβέρι

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ταινία – ντοκυμαντέρ, θα προβληθεί αυτή την Παρασκευή 23/8, ώρα 20:30, στο Δημοτικό Σχολείο Κιβερίου.

Η ταινία ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (FREEDOM BESIEGED) του Ελληνοκαναδού σκηνοθέτη Παναγιώτη Γιαννίτσου προβάλλεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την υποστήριξη του Δήμου Άργους Μυκηνών και της ΚΕΔΑΜ, στο πλαίσιο του τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2019 που διοργανώνει ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στην ταινία συμμετέχουν προσωπικότητες όπως ο Νοάμ Τσόμσκι, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μάικλ Δουκάκις, Μαργαρίτης Σχοινάς, Πύρος Δήμας, Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιώργος Καραγκούνης κ.α. Αποτυπώνει με γλαφυρό τρόπο την Ελλάδα της κρίσης και τους ήρωες της καθημερινότητας που αντιστέκονται βασιζόμενοι στην πρωτοτυπία και τις δικές τους ιδέες, που αγωνίζονται καθημερινά τόσο για την δική τους πρόοδο, όσο και για την καλυτέρευση την κοινωνίας. Περίοπτη θέση καταλαμβάνει και το δικό μας καλοκαιρινό τουρνουά στο Κιβέρι Αργολίδας με τον Γιάννη Καρκαλάτο.

Η ταινία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό όπου έχει προβληθεί, ειδικά μεταξύ των ομογενών μας!

Λεπτομέρειες μπορεί κάποιος να δει sto site της ταινίας  https://freedombesieged.com/ καθώς και το τρέιλερ εδώ https://www.youtube.com/watch?v=LyB3okI7pME

 

Δεν πρέπει να τη χάσετε!

Περισσότερα Άρθρα

Δήθεν ανεξάρτητο τοπικό…στη Νέα Κίο!

Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις δημοτικές εκλογές και θέλω να σας πω πως μερικές φορές είναι διασκεδαστικό αλλά άλλες είναι εκνευριστικό το πόσο πολύ υποτιμούν τη νοημοσύνη μας κάποιοι. Διαβάζω κατέρχεται ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο στη δημοτική ενότητα Ν.Κίου   , ανεξάρτητο δεν είναι και αισθάνομαι πως θεωρούν εαυτούς εξυπνότερους όλων μας και πως μπορούν να μας δουλεύουν. […]