17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παναγιώτης Νίκας: Δε θα διατεθούν χρήματα για ψηφοθηρικούς λόγους. Δε θέλουμε πελατεία!

Για την εγκατάλειψη της υπαίθρου, τα μεγάλα προβλήματα του αγροτικού κόσμου και την αναγκαία ανάταξη, που αποτελεί πλέον εθνική υπόθεση μίλησε ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας  στην Ορκωμοσία της Νέας Δημάρχου Οιχαλίας Παν. Γεωργακοπούλου και των Δημοτικών Συμβούλων αλλά και τη σημαντική εκδήλωση για το σύκο στον Πολύλοφο Μεσσήνης όπου παρευρέθηκε.

Ειδικότερα έστειλε ηχηρό μήνυμα κατά των πυρηνελαιουργείων που δεν λειτουργούν υπό τους όρους που προβλέπει ο Νόμος:
«Δε θα πεθάνουμε επειδή κάποιοι επιδιώκουν το κέρδος. Τα περιβαλλοντικά ζητήματα έχουν για εμάς προτεραιότητα, όπως και το αφημένο θέμα των σκουπιδιών, όπου ρήμαξαν περιοχές και η Πελοπόννησος εγκαταλείπεται», ανέφερε με νόημα ο κ. Νίκας, σημειώνοντας πως δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη, όταν έχουμε μεταβληθεί σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο.


Ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, συνέχισε με ακόμη περισσότερες αιχμές κατά της απερχόμενης Αρχής, τονίζοντας πως θα είναι δίπλα στους πολίτες και θα μεριμνά για την αντιμετώπιση των αναγκών, αλλά δε θα σπαταλήσει ούτε ένα ευρώ, για ψηφοθηρικούς και άλλους λόγους.

«Τα χρήματα τα όποια διαχειριζόμαστε και είναι αρκετά, δε θα τα σκορπίσουμε, δε θα λαϊκίσουμε, δε θα χαϊδέψουμε αυτιά! Θα προχωρήσουμε σε συνεργασία με τους Δήμους στην κατασκευή μεγάλων έργων και αυτό είναι το σημαντικό! Δε θα διατεθούν χρήματα για ψηφοθηρικούς λόγους. Δε θέλουμε πελατεία! Θα μπορούμε να λέμε «όχι», εκεί που πρέπει να λέμε: «όχι».

Η δουλειά του περιφερειάρχη, δεν είναι να καπελώνει τους δημάρχους, αυτός που μελετάει τα έργα, αυτός που τα δημοπρατεί, που τα επιβλέπει, σε αυτόν ανήκουν», είπε καταληκτικά ο Παναγιώτης Νίκας, που εστίασε στη συνεργασία, στέλνοντας παράλληλα τα ιδιαίτερα μηνύματά του, με τους… πολλαπλούς αποδέκτες.

ΠΗΓΗ: foninews.gr

Περισσότερα Άρθρα

Διευρυμένη νομαρχιακή συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αργολίδας

Το Σάββατο, 01-04-2023 και ώρα 19.30, στον πολυχώρο ΑΡΤΙΚΙ στο Κρανίδι του Δήμου Ερμιονίδας, θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη νομαρχιακή συνεδρίαση, με θέματα, αφενός την ενημέρωση για την πορεία και τις δράσεις της παράταξής μας προς τις Εθνικές Εκλογές της 21ης/5/2023 και αφετέρου την ενημέρωση των μελών και φίλων  της παράταξης για την συγκρότηση της επιτροπής εκλογικού […]

Ξεπερνάνε κάθε πρόβλεψη τα κρούσματα σήμερα στην Αργολίδα

Κορονοϊός στην Αργολίδα: Και πάλι διψήφιος αριθμός κρουσμάτων

Τα στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας το τελευταίο 24ωρο ανακοίνωσε στην έκθεσή του ο ΕΟΔΥ. Το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν άλλα 1.630 κρούσματα κορονοϊού, ενώ 29 άνθρωποι έχασαν τη μάχη με τον ιό και τις επιπλοκές που προκαλεί. Συνολικά διεξήχθησαν 47.065 τεστ, εκ των οποίων τα 23.323 ήταν μοριακά και τα υπόλοιπα 23.742 rapid. Στις […]