15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Ανείπωτος πόνος στην κηδεία του αδικοχαμένου 30χρονου Λευτέρη Πανταζή

Σε κλίμα οδύνης η οικογένεια του, φίλοι, γνωστοί και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 30χρονο Λευτέρη Πανταζή, που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του από φωτιά, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο.

Η κηδεία του έγινε από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά του Β΄Δημοτικού Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και η σύζυγός του, οι οποίοι απαρηγόρητοι κλήθηκαν να πουν το τελευταίο αντίο στον άνθρωπο τους που η μοίρα έπαιξε άσχημο παιγνίδι σε βάρος του.

O άτυχος νέος εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι του όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο μπροστινό τμήμα της κατοικίας. Προσπάθησε να βγει έξω από το πίσω μέρος του σπιτιού επιχειρώντας να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια αλλά δεν τα κατάφερε, αφού δεν λειτουργούσαν εξαιτίας διακοπής του ρεύματος, με αποτέλεσμα να χάσει με τραγικό τρόπο τη ζωή του.

Η Πυροσβεστική συνεχίζει τις έρευνες για τα αίτια της πυρκαγιάς.

ΠΗΓΗ: www.agriniopress.gr

Περισσότερα Άρθρα

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό

Νεκρός ανασύρθηκε ένας νεαρός άνδρας μετά από τροχαίο δυστύχημα με «παπάκι» στη Βάρκιζα. Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν νεαρό άνδρα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στην περιοχή της Βάρκιζας. Το δυστύχημα συνέβη στις 02:30 τα ξημερώματα, στο ρεύμα της παραλιακής απέναντι από το νυχτερινό κέντρο, από Βάρκιζα προς Λαγονήσι. Σύμφωνα […]

Κοσμάς Πολίτης (1888 – 1974)

Ο Κοσμάς Πολίτης ήταν μυθιστοριογράφος, διηγηματογράφος και μεταφραστής, με σπουδαίο έργο στον Μεσοπόλεμο και τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, που τον κατατάσσει στην πρώτη γραμμή των ελλήνων πεζογράφων. Εντάσσεται στη λεγόμενη «γενιά του ‘30» και θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της στο χώρο της πεζογραφίας. Στο έργο του κυριαρχεί η αγωνιώδης αναζήτηση του απόλυτου ιδεώδους, […]