18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

EΠΟ: Την Τρίτη αποφασίζει για τις κενές θέσεις στην Football League

Μακριά φαίνεται ότι πάει η βαλίτσα με την ΕΠΟ να είναι ανήμπορη να πάρει μία απόφαση για τις δύο θέσεις που έχουν αδειάσει στην Football League.

Τέσσερα σωματεία, η Καλαμάτα, η Νίκη Βόλου, ο Νέστος Χρυσούπολης και ο Αιολικός είναι στο περίμενε για όταν πάρουν απόφαση να επιστρέψουν από διακοπές στην ΕΠΟ και ασχοληθούν με τα πρωταθλήματα.

Να θυμίσουμε ότι η διοίκηση της Καλαμάτας που έχει πάρει ξεκάθαρη θέση υποστηρίζει ότι πρέπει να μετρήσει η ειδική βαθμολογία όπου είναι πρώτη και ακολουθεί ο Αιολικός. Από την άλλη, ο Νέστος Χρυσούπολης και η Νίκη Βόλου υποστηρίζουν ότι πρέπει να μετρήσει η βαθμολογία των ομίλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ αναμένεται να συνεδριάσει την Τρίτη για να κάνει την πρόταση της στην εκτελεστική επιτροπή όπου η ηγεσία θα πάρει την απόφαση.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι η Καλαμάτα έχει ζητήσει  αναβολή της πρεμιέρας του κυπέλλου Ελλάδας.

ΠΗΓΗ: taklin.gr

Περισσότερα Άρθρα

Κορυφαία στα 400μ. το 2020 η Καρκαλάτου

Κορίνα Με επίδοση 53.77 που σημείωσε στην Τρίπολη και αποτελεί ισοφάριση του ατομικού της ρεκόρ, η Ελπίδα Καρκαλάτου, του ΣΔΥ Αργολίδας, αναδείχθηκε η καλύτερη Ελληνίδα στα 400 μ. για το 2020. Την ακολούθησε η Κορίνα Πολίτη (ΓΣ Χαϊδαρίου) με 53.84 ενώ καμία άλλη αθλήτρια δεν σημείωσε επίδοση κάτω από τα 55”. Τρίτη στην κατάταξη της χρονιάς […]

Καυστική ανακοίνωση του ΑΟ Ερμιονίδας κατά της διαιτησίας του αγώνα με το ΝΕΟ Ληξούρι

Έξαλλοι είναι στην Ερμιονίδα με τη διαιτησία του αγώνα με το ΝΕΟΛ, με το σύλλογο να εκδίδει ανακοίνωση καταγγέλλοντας τη διαιτησία των Χρηστίδη, Νικολοπούλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Αφού παρακολουθήσαμε ξανά και ξανά το video του αγώνα της ομάδας μας, με το ΝΕΟ Ληξουρίου και μάλιστα δύο μέρες μετά, ώστε να ξεφύγουμε από εν θερμώ κρίσεις […]