19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μαγική συναυλία στο Παλαμήδι

Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, ακολουθούν στο Παλαμήδι τον δρόμο της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου διανθισμένο με τραγούδια και μουσικές του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκη.

Ο Παναγής Μπαρμπάτης σε συνεργασία με το Θεοδόση Αντωνιάδη παρουσίασαν  μια συναυλία αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μάνο Χατζιδάκι, συνοδεύοντας στο πιάνο τον τενόρο Αντώνη Κορωναίο, την mezzo soprano Ελένη Δάβου και τον Γιάννη Καρυτινό. Τους καλλιτέχνες πλαισίωνε  το γυναικείο φωνητικό σύνολο Ναυπλίου “Συμφωνία” υπό τη διεύθυνση του Θεοδόση Αντωνιάδη.

Η επεξεργασία των μουσικών κειμένων ήταν  του Παναγή Μπαρμπάτη.

Τη διοργάνωση  της εκδήλωσης είχαν, το Υπουργείο Πολιτισμού και αθλητισμού-Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων Πολιτιστικής Κληρονομιάς, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας και  ο Δήμος Ναυπλιέων-Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Με φόντο…τα απορριμματοφόρα, νέα κόντρα στο Ναύπλιο!

Το έχουμε γράψει απο τις πρώτες μέρες της νέας δημοτικής περιόδου πως το θερμότερο στο δήμο Ναυπλιέων θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα κι αυτό γιατί τόσο η νέα δημοτική αρχή οσο και η απελθούσα,  έδειξαν με τις παρεμβάσεις και τις ανακοινώσεις πως δεν θα αφήσουν να πέσει τίποτα κατω! Η νέα κόντρα αφορά τα νέα […]

Ατύχημα χωρίς συνέπειες…

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο νωρίτερα στην παλαιά Εθνική οδό Κορίνθου Επιδαύρου. Από τις μέχρι τώρα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ένα Ι.Χ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο γυναίκες για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου που απεγκλώβισαν τις γυναίκες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ευτυχώς δεν είχαν […]