17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του καταγγέλλει ο Γιάννης Καλλιάνος

Απόπειρα διάρρηξης του σπιτιού του στην Γλυφάδα αποκαλύπτει ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Καλλιάνος, που κατάγεται από το Δρέπανο,  4 ή 5 κουκουλοφόροι προσπάθησαν με κατσαβίδια να ανοίξουν την πόρτα της εισόδου του σπιτιού του, αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς οι γείτονες τους είδαν και τους φώναξαν να φύγουν.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καλλιάνος, εκείνο που του έκανε εντύπωση είναι το γεγονός «πως ενώ σχεδόν δεν είχε πέσει ακόμη ο ήλιος, εκείνοι δεν λογάριασαν κανέναν γείτονα που ήταν έξω στα διπλανά μπαλκόνια».

Ο βουλευτής της ΝΔ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τα μέλη της ΕΛΑΣ γιατί έσπευσαν επί τόπου «μόλις 3 λεπτά -το πολύ- μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκαν».

 

Διαβάστε την ανάρτηση που έκανε ο βουλευτής, Γιάννης Καλλιάνος: 

 

 

Χθες προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι μου στη Γλυφάδα στις 9 το βράδυ. Ήταν 4-5 κουκουλοφόροι με φακούς (απ’ ότι μου είπαν οι γείτονες), με ένα λευκό Fiat Punto που περίμενε απ’ έξω. Με κατσαβίδια θέλησαν να ανοίξουν την πόρτα της εισόδου (την έχουν μισοσπάσει) αλλά δεν τα κατάφεραν διότι οι γείτονες τους είδαν και τους φώναξαν να φύγουν.

1. Μου κάνει εντύπωση που ήταν τόσοι πολλοί κουκουλοφόροι μαζί έξω από το σπίτι μου.

2. Μου κάνει εντύπωση πως ενώ σχεδόν δεν είχε πέσει ακόμη ο ήλιος, εκείνοι δεν λογάριασαν κανέναν γείτονα που ήταν έξω στα διπλανά μπαλκόνια.

3. Έχω κάνει τις σχετικές καταθέσεις, έχουν παρθεί όλα τα στοιχεία για τα δακτυλικά αποτυπώματα και έχουν τραβηχτεί οι φωτογραφίες από τη μεριά της αστυνομίας.

4. Έχουν καταγραφεί τα πάντα με κάμερες και ήδη τα έχει η αστυνομία και η ασφάλεια.

Θέλω να δώσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω από καρδιάς την Ελληνική Αστυνομία γιατί ήρθε στο σπίτι μου μόλις 3 λεπτά -το πολύ- μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκε. Ειλικρινά τους ευχαριστώ!

ΥΓ : Δυστυχώς αλλά η εγκληματικότητα ακόμη και στη Γλυφάδα έχει φτάσει στο απροχώρητο (έχουν διαρρήξει πλέον όλα τα σπίτια της γειτονιάς μου, μόνο το δικό μου έμενε…). Φανταστείτε τι τραβάνε οι συμπολίτες μας που μένουν σε πραγματικά δύσκολες περιοχές της Αθήνας…

ΠΗΓΗ: newsit

Περισσότερα Άρθρα

Αγία Σοφία: Ο Ερντογάν πιστεύει ότι με μία υπογραφή θα «σβήσει» 1.483 χρόνια ιστορίας!

Το όραμα του Ιουστινιανού, η έμπνευση του Μέγα Κωνσταντίνου και το σχέδιο των σημαντικότερων αρχιτεκτόνων της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Η Αγία Σοφία στέκεται από το 537 μ.Χ. ενώ έχει γνωρίσει την ακμή και την παρακμή δύο αυτοκρατοριών, γεγονός που την καθιστά ένα μοναδικό στον κόσμο μουσείο. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα, που ο Ερντογάν γύρισε την πλάτη στον […]

Χριστούγεννα στο Δήμο Άργους- Μυκηνών- ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

3 Δεκεμβρίου, 17:00, ΑΡΓΟΣ, πλατεία Αγ. Πέτρου. «Ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο». Διοργάνωση: ΚΕΔΑΜ. Στηρίζουμε το MAKE-A-WISH.   Συμμετέχουν: ΑΣ Διαγόρας Άργους, Χορωδία του Πολιτιστικού συλλόγου Άργους Τελέσιλλα, Μπάντα Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, Χορευτικό σύνολο μαθητών από τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Αφοι Μαλτέζου, Παραδοσιακή Μικτή Χορωδία & Ορχήστρα Λυκείου των Ελληνίδων Άργους. Freestyle show με Insline Skates από την […]