12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

KIVERI ATHLETICS: Εδώ ο κόσμος αλλάζει…

 

Συνεχίζεται και κορυφώνεται μέσα στον Αύγουστο το πρωτοποριακό διαδραστικό τουρνουά «KIVERI ATHLETICS 2019», που διοργανώνει ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ.

Οι αγώνες (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, softball) διεξάγονται καθημερινά από τις 30 Ιουνίου έως 23 Αυγούστου, ενώ πολύ ενδιαφέρον είναι το πρόγραμμα παράλληλων δράσεων που ανακοίνωσε ο σύλλογος, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Κιβερίου. Εδώ και 19 συνεχόμενα χρόνια, τα καλοκαίρια θα λέγαμε ότι γίνεται ένα μικρό θαύμα, με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον John Karkalatos και υπό την αιγίδα του σωματείου η προσπάθεια που γίνεται είναι να μαζευτούν τα παιδιά αλλά και όσοι αισθάνονται παιδιά και απλά να παίξουν!

Ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ είναι από τους λίγους συλλόγους ίσως και σε όλη την Ελλάδα, που αναπτύσσει τέτοιου είδους δράσεις, με θετικό κοινωνικό πρόσημο και απήχηση,  προσπαθώντας να προάγει τον μαζικό αθλητισμό και να ξεφύγει από τα στείρα στερεότυπα του οπαδισμού. Όπως έγραψε και ο πρόεδρος της ομάδας ιατρός κ. Θάνος Νταβέλος στη σελίδα του στο facebook “Αυτή είναι η δική μας μικρή προσφορά προς την τοπική κοινωνία… ο κόσμος αλλάζει αν και εμείς κάνουμε κάτι γιαυτό…”  

Οι αγώνες διεξάγονται στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου Κιβερίου και στα γήπεδα της παιδικής χαράς και το κυρίως γήπεδο της ομάδας, καθημερινά από 19:00 έως 22:00.

Ακολουθεί αναλυτικά και το πρόγραμμα των δράσεων (προαύλιο δημοτικού σχολείου Κιβερίου) :

2/8/2019 20:30,  «Παιδί και Οθόνες» 1η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.) Άργους (Ελίνα Παπαδοπούλου Γενικός Οικογενειακός Ιατρός, Γεωργία Μπόζνου & Όλγα Σωτηροπούλου, Νοσηλεύτριες ΠΕ)

 

5/8/2019 20:00, «Η αξία της αιμοδοσίας» Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδος ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ (Δημήτρης Σελλής Πρόεδρος Συλλόγου)

 

7/8/2019 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΩΡΑ 17:00-19:00

 

8/8/2019 19:00 «Γνωριμία με την ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ» Αθλητικός Όμιλος ΜΕΡΜΠΑΚΑΣ (Μαρίνα Πίκου & Χρήστος Κούτρας, Διπλωματούχοι Προπονητές Γ.Γ.Α.)

 

12/8/2019 20:00 «Μάθημα Α’ Βοηθειών» Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ) Περιφ. Τμ. Άργους  (Μαρία Σταματοπούλου Νοσηλεύτρια)

 

13/8/2019 20:00 «Eat like a Pro»  (Γιάννης Ηλίας κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος)

 

17/8/2019 20:00 «Αντιμετωπίζω τον σεισμό» Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.) Παράρτημα Αργολίδας (Κώστας Τσιώρος & Γιώργος Σταυρόπουλος Εκπαιδευτές Ε.Ο.Δ.)

20/8/2019 20:30 «Λέω ΟΧΙ σε κάπνισμα και αλκοόλ» 1η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Άργους (Βάσω Γιαννακοπούλου Κοινωνική Λειτουργός, Βίκυ Στεφανοπούλου Επισκέπτρια Υγείας)

 

21/8/2019 20:00 «Γίνε ο coach του εαυτού σου» (Ελισάβετ Γεωργίου Ψυχολόγος-Career Coach)

 

Το τουρνουά διοργανώνεται με την υποστήριξη των Σχολικών Επιτροπών Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης και του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Μέριμνας & Αθλητισμού Δήμου Άργους Μυκηνών. Οι αγώνες διεξάγονται υπό την υγειονομική κάλυψη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (τοπ. τμήμα Άργους) και με διαθέσιμο Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή (AED).

Περισσότερα Άρθρα

Εργασίες καθαριότητας στην Τοπική Κοινότητα Παναριτίου

Εργασίες καθαριότητας πραγματοποιήθηκαν σήμερα 26 Απριλίου στην Τοπική Κοινότητα Παναριτίου από τις Υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων, υλοποιώντας συγκεκριμένο σχεδιασμό με ομάδα υπαλλήλων και μηχανημάτων. Οι συγκεκριμένες εργασίες αφορούσαν τον καθαρισμό των δρόμων, των πεζοδρομίων και όλων των κεντρικών σημείων της Κοινότητας με τη σκούπα (σάρωθρο) αναρροφητικού τύπου του Δήμου μας.

Περισσότεροι αστυνομικοί στην Αργολίδα

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας  θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της  σε όσους  συντελέσαν με οιονδήποτε τρόπο  ώστε να   ενισχυθεί η  Διεύθυνσή μας με αστυνομικό προσωπικό. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στα μέλη μας και στην τοπική κοινωνία της Αργολίδας, ότι οι προσπάθειες μας δεν πήγαν χαμένες, αφού μετά από πολλά χρόνια ο Νομός […]