19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Μανώλης Μητσιάς στο FOUGARO

Την Κυριακή 4 Αυγούστου, ο έρχεται για πρώτη φορά στο FOUGARO ARTCENTER σε μια μοναδική εμφάνιση με τη Χριστιάνα Γαλιάτσου!

Ένας μεγάλος ερμηνευτής που έχει σφραγίσει το ελληνικό τραγούδι, όχι μόνο με την ιδιαίτερη φωνή του, αλλά και με το προσωπικό του ήθος, γιορτάζει φέτος το καλοκαίρι τα 50 χρόνια της παρουσίας του.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης θα μοιραστεί μαζί μας στιγμές από ένα σπουδαίο ρεπερτόριο, που περιλαμβάνει συνεργασίες με τους σημαντικότερους συνθέτες, όπως τους Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζηδάκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Δήμο Μούτση, Σταύρο Ξαρχάκο, Θάνο Μικρούτσικο, Γιάννη Μαρκόπουλο και Σταμάτη Κραουνάκη.

Ο Μανώλης Μητσιάς σε περισσότερους από 35 προσωπικούς δίσκους έφερε το ευρύ κοινό, τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, σε επαφή με τους στίχους κορυφαίων ποιητών, όπως ο Γιώργος Σεφέρης, ο Νίκος Γκάτσος, ο Νίκος Καρούζος, ο Μάνος Ελευθερίου, η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου και ο Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα.

Περισσότερα Άρθρα

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου»

Όλο και περισσότερες μαρτυρίες και αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» καθώς συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ στην υπόθεση με τις καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικών κακοποιήσεων και ξυλοδαρμών στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας, «Κιβωτός του Κόσμου». Μεγάλη έρευνα πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή οι Αρχές στη χώρα μας παρά την κρίσιμη έλλειψη ενδιαφέροντος και προσοχής που υπέδειξαν μετά τις καταγγελίες που […]

Σύζυγος Γραικού: Επί 2,5 χρόνια με “σταύρωναν” ως τη δολοφόνο του άνδρα μου

Χρειάστηκε να περάσουν 2,5 ολόκληρα χρόνια για να καταφέρει να βγάλει από πάνω της τη “ρετσινιά” της υπόπτου για τη δολοφονία του συζύγου της, Δημήτρη Γραικού. Λοιδορήθηκε, αμφισβητήθηκε, πόνεσε, έχασε φίλους αλλά άντεξε. Άντεξε να σταθεί στο δικαστήριο απέναντι στον άνθρωπο που όχι μόνο σκότωσε τον σύζυγό της αλλά, επί χρόνια, στιγμάτισε και τη δική […]