17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Καιρός: Έκτακτο δελτίο – Καύσωνας με 42 βαθμούς

Ο καιρός ζεσταίνει επικίνδυνα. Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, υψηλές θερμοκρασίες θα σημειωθούν στη χώρα μας, από σήμερα Πέμπτη (01-8-2019), έως και το Σάββατο (03-8-2019).

Πιο αναλυτικά ο καιρός:

α. Σήμερα Πέμπτη (01-8-2019) η θερμοκρασία θα φτάσει, στην ηπειρωτική Ελλάδα στους 36 με 38 και στη νησιωτική χώρα στους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

β. Αύριο Παρασκευή (02-8-2019) η θερμοκρασία θα φτάσει στην ηπειρωτική Ελλάδα στους 38 με 39 και στη νησιωτική χώρα στους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.

γ. Το Σάββατο (03-8-2019) η θερμοκρασία θα παραμείνει σε όλη τη χώρα σε υψηλά επίπεδα και στη Θεσσαλία, τη Φθιώτιδα, τη Βοιωτία και την ανατολική Πελοπόννησο θα φτάσει κατά τόπους στους 40 με 41 και πιθανόν στη Θεσσαλίαστους 42 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία:

α. Το απόγευμα και το βράδυ του Σαββάτου (03-8-2019) πρόσκαιρες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη βόρεια Ελλάδα, κυρίως στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα βορειότερα τμήματα του Αιγαίου. Τα φαινόμενα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους έντονα.

β. Από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (03-8-2019) στο Ιόνιο και βαθμιαία στην ηπειρωτική Ελλάδα και το βόρειο Αιγαίο θα επικρατήσουν ισχυροί βόρειοι άνεμοι.

Την Κυριακή (04-8-2019) προβλέπεται πτώση της θερμοκρασίας, κατά 4 με 6 βαθμούς Κελσίου περίπου.

Περισσότερα Άρθρα

Hurriyet για Αγία Σοφία: Το σχέδιο για να καλυφθούν οι αγιογραφίες – Ειδική τεχνολογία και φωτισμός

Με δεδομένο στο μυαλό του ότι η απόφαση του τουρκικού ΣτΕ θα ήταν θετική στο να μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τζαμί, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε δώσει εντολή στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού να ετοιμάσει μια μελέτη με προτάσεις για τις εργασίες που θα έπρεπε να γίνουν στον χώρο […]

Η Meghan Marble ποζάρει στο φακό λίγες ώρες μετά τη γέννηση της…(video)

Αυτές τις φωτογραφίες σίγουρα δεν περιμέναμε να τις δούμε σε αυτή τη χρονική στιγμή. Η Meghan Marble ποζάρει στο φακό μέσα από το μαιευτήριο λίγες ώρες μετά τη γέννα. Και για να εξηγηθούμε καλύτερα,μιλάμε για την γέννηση της ίδιας κι όχι του παιδιού που περιμένει. Ο αδερφός της μαμάς της Doria Ragland, Joseph Johnson, με τον […]