22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η εορτή του Αγίου Παντελεήμονα στις Μυκήνες

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα εορτάζεται η μνήμη του Αγίου Παντελεήμονα του Ιαματικού στον φερώνυμο Ιερό Ναό στις πολύχρυσες Μυκήνες.

Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αργολίδος Χρυσόστομος Μιχαλόπουλος παρουσία κι άλλων Ιερέων από το ‘Αργος και το Ναύπλιο.

Κατόπιν, ακολούθησε η περιφορά της ιεράς εικόνας και του ιερού λειψάνου του Αγίου Παντελεήμονα σε όλη την κωμόπολη προς ευλογία των πιστών.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Ναυπλιέων

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Ναυπλιέων έχει ως εξής: ΣΑΒΒΑΤΟ  28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Ώρα:07.00 Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες στις εκκλησίες με την φροντίδα της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδας ΄Ωρα 08.00: Έπαρση σημαίας στο Ηρώο του Ναυπλίου ( 25ης Μαρτίου ) από Τιμητικό Άγημα της Υπηρεσίας Διαχείρισης Υποδομών Ναυπλίου ( Υ.Δ.Υ.Π. […]

Η λίστα των παραγωγών για την Λαϊκή Αγορά του Ναυπλίου το Σάββατο

Σε συνέχεια της ΚΥΑ 20651/3-4-2021 ( ΦΕΚ 1308/ τ.Β΄) στη λαϊκή αγορά της κοινότητας Ναυπλίου το Σάββατο 10 Απριλίου 2021 θα δραστηριοποιηθούν οι κάτωθι πωλητές : ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ (ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ) ΑΡ. ΘΕΣΗΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΩΛΗΤΗ   1 ΔΙΑΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ 2 ALIKIAN TOMOR ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ 3 ΔΑΪΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ 4 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ 5 […]