18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της “ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2019”

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ” σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλίου, την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και τον Σύλλογο των Απανταχού Ναυπλιέων “Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ” θα πραγματοποιήσει και φέτος εκδηλώσεις στο πλαίσιο της “ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2019”.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα 19 έως και το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019.

Στο πλαίσιο των παραλλήλων εκδηλώσεων της “ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2019” θα ξεκινήσει την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 έκθεση ζωγραφικής καθώς και έκθεση φωτογραφίας καλλιτεχνών από το Ναύπλιο και την Αργολίδα, σε επιλεγμένα σημεία της παλιάς πόλης (κτήριο του Τελωνείου, κιγκλιδώματα σχολείων, πλατεία Τριών Ναυάρχων στην οποία θα πραγματοποιηθούν και τα επίσημα εγκαίνια των εκδηλώσεων).

Έχουμε την βεβαιότητα ότι οι εκδηλώσεις θα σημειώσουν μεγαλύτερη επιτυχία από τις ανάλογες των τριών προηγούμενων ετών και η πόλη μας θα κατακλυστεί και πάλι από χιλιάδες επισκεπτών.

Με τις εκδηλώσεις της “ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ” απονέμουμε τιμή στο υγρό στοιχείο και στους ανθρώπους που το υπηρετούν, ενώ παράλληλα υπηρετούμε έναν θεσμό για τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης.

Καλούμε, λοιπόν, εσάς τους Ναυπλιείς καλλιτέχνες να λάβετε ενεργό μέρος στις εκδηλώσεις της ΄΄ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2019΄΄, εκθέτοντας τα έργα σας και προβάλλοντας την πολιτιστική ζωή της πόλης μας, σε ένα θεσμό που ήδη έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των πολιτών και των επισκεπτών μας.

Για τον έγκαιρο προγραμματισμό της δραστηριότητας και την συμμετοχή σας στην έκθεση, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας κυρία Κατερίνα Μπεκιάρη, η οποία και θα αναλάβει τον συντονισμό της συγκεκριμένης δράσης.

Περισσότερα Άρθρα

80χρονος πέθανε την ώρα που έβγαινε από οίκο ανοχής

Τη ζωή του έχασε ένας ηλικιωμένος άντρας, ηλικίας 80 χρόνων περίπου, έξω από οίκο ανοχής που βρίσκεται επί της οδού Καρδίτσης στα Τρίκαλα. Σύμφωνα με το tv10.gr, o ηλικιωμένος μόλις έφυγε από τον οίκο ανοχής αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και στη συνέχεια κατέρρευσε. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί […]