Δυο εξαιρετικά ταλαντούχους παίκτες, μέλη της Εθνικής ομάδας Εφήβων, πρόσθεσε στο ρόστερ ο Διομήδης.
Πρόκειται για τον Θοδωρή Μπόσκο και τον Γιώργο Μαρκατάτο.
Δήλωσαν, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΠΟΣΚΟΣ:
”Είμαι πολύ χαρούμενος που παράλληλα με τις σπουδές μου θα ενταχθώ σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Διομήδης! Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Φοίβου,αλλά ακόμα περισσότερο τον προπονητή του Διομήδη Χρήστο Δημήτρουλα που με εμπιστεύτηκε. Εύχομαι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς για όλους τους αθλητές και πάνω απ´όλα υγεία. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Θανάση Καρακεχαγιά, ο οποίος είναι αυτός που με έφερε στο χώρο του handball και του οφείλω πολλά,αλλά δυστυχώς δεν είναι τώρα δίπλα μου.”
”Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που με έκανε να ασχοληθώ με το χάντμπολ τον Θανάση Καρακεχαγια. Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω την ομάδα του Φοίβου Συκεών για όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν αθλητής της .
Όσον αφορά τον Διομήδη πίστεψα στο πλάνο του Προπονητή της ομάδας και αυτό με έπεισε να κατέβω στο Άργος παράλληλα με τις σπουδές μου.Πιστεύω θα είναι ένας χρόνος γεμάτος προσπάθεια και ολοκλήρωση προσωπικών και ομαδικών στόχων ,καθώς και μια χρόνια με παρά πολύ δουλειά και πολλές προπονήσεις .Τέλος εύχομαι μια χρονιά ,χωρίς τραυματισμούς και υγεία για όλους τους αθλητές.”